Mega Mall și Promenada lansează o aplicație care te răsplătește pentru vizitele și cumpărăturile la mall

Posted on

Cadouri pentru cumpărături la mall? Yassss, please!

Terapia prin shopping este dovedită științific, suntem mai fericite după o sesiune de cumpărături, în orice ar consta ea: pantofi, lenjerie sau chiar oale și cratițe pentru gătit. Să fie bucătăria utilată, dacă vreodată ai chef de gătit. Poate măcar pentru contul de Insta?

După lansarea Mega Mall tIt's shopping time, baby!rebuie să mărturisesc faptul că era mall-ul meu favorit, mai ales că lucram în zonă. Dacă aveam nevoie de ceva, eram sigură că îmi rezolv problema cu o vizită aici, ba chiar mai dădeam o fugă și la prânz cu colegii uneori, ce vremuri frumoase! Îmi plăcea atât de tare mall-ul că am venit aici și în weekend-uri, deși locuiesc în cealaltă parte a orașului – nu pentru că era nou, ci pentru că aici găsesc toate magazinele mele favorite, aici e singura sală de cinema 4D, poți servi prânzul pe o terasă și multe alte facilități pentru toate categorii de public.

Că ne place sau nu, tot la mall ajungem să ne rezolvăm nevoile consumeriste, iar dacă am de ales, aș merge la Mega Mall. În plus, poți avea parte de o experiență cu mult mai bogată și cadouri cool cu ajutorul aplicației a-Ha!, disponibilă pentru Mega Mall și Promenada. Pe cei din urmă există chiar și un program corporate, care oferă reduceri și beneficii extra utilizatorilor angajați în cadrul companiilor înrolate.

Principalele beneficii ale aplicației a-Ha! sunt:

1. Îți alegi singur cadourile pentru care aduni puncte. Fiecare vizită și orice cumperi, fie din Mega Mall, fie din Promenada, te aduc mai aproape de a primi exact ce-ți dorești!

2. Dacă ai nevoie de inspirație, vrei să știi cele mai noi tendințe din magazine și recomandări atent alese special pentru tine, de acum poți intra pe a-Ha! Cele mai tari brand-uri sunt deja aici.

3. Nu trebuie să mai cauți tu cele mai bune oferte și cele mai mari reduceri. De acum, te caută ele pe tine, direct pe smartphone-ul tău!

4. Doar printr-o atingere ai acces la informații despre toate magazinele preferate, precum și despre tot ce este nou în Mega Mall și Promenada

5. Design-ul este minimalist și atrăgător, iar preferințele tale sunt în centrul atenției, întrucât aplicația a-Ha! îți oferă conținut croit pe ceea ce îți place.

6. Ai acces gratuit la rețeaua Wi-Fi a celor două centre comerciale, deci te poți bucura de aplicație fără grija consumului de date.

Scanând bonurile de cumpărături, dar și mult mai simplu – doar trecând pragul unui magazin sau petrecând timp încercând produsele preferate în Mega Mall sau Promenada, utilizatorii a-Ha! adună puncte în schimbul cărora pot primi cadouri la alegere. Numărul de bonuri ce pot fi scanate pe durata unei zile este nelimitat, atât timp cât acestea provin din magazine diferite.

Mai mult, la următoarea vizită în Mega Mall sau Promenada, toți cei care au aplicația a-Ha! instalată pe telefon vor primi automat informații despre oferte și reduceri, unele disponibile în exclusivitate pentru ei.

Lista de cadouri oferite prin aplicația a-Ha! se schimbă în funcție de numărul de revendicări și de perioada de valabilitate pe care o are fiecare produs în aplicație. Cadourile sunt valabile în limita stocului disponibil, dar dacă utilizatorii nu găsesc ceva ce-și doresc, pot aștepta să vadă ce opțiuni noi apar.

Aplicația a-Ha! este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Voi cât de des mergeți la Mega Mall și Promenada? Ați văzut lista de cadouri din aplicație? Ce vă face cu ochiul?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.