Bucureştiul COOL, la pas cu Tudor Chirilă VIDEO

Posted on

Pentru fiecare dintre noi Bucureștiul arată diferit, plin de amintiri și experiențe dar și de surprize. Iată cum arată Bucureștiul COOL pentru Tudor Chirilă, într-un clip cu dezvăluiri personale din partea unui artist pe care toate îl admirăm.

Bucurestiul meu COOL by Tudor Chirila & ECCO“Pentru mine, locurile pe care le-aţi văzut în filmuleţul ăsta nu sunt spectaculoase prin ele însele, ci mai degrabă prin amintirile care mă leagă de ele. Pentru mine Bucureştiul e mai mult decât gropi şi denivelări, sunt locurile astea care mă fac să-mi fie dor de el când sunt plecat. Ăsta-i Bucureştiul meu.” spune  Tudor Chirilă.

Filmul face parte din campania de promovare a colecţiei ECCO COOL 2.0. Sneakerşii ECCO COOL 2.0 sunt partenerii perfecţi atât pentru zilele însorite, dar şi cele ploioase, pentru a explora şi admira Bucureștiul tău în cel mai comod mod.

Colecţia ECCO COOL 2.0 se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

  • Share

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.