Frumoasa și Bestia – secretele din spatele filmului

Posted on

Ce poate fi mai frumos decât un basm cu o femeie puternică în rol principal? În sfârșit, un model adevărat pentru copiii noștri!

Este ciudat, poate, dar eu abia acum am descoperit personajul lui Belle și a devenit deja eroina mea favorită din toate timpurile. Desigur, ajută foarte tare și faptul că este interpretată de Emma Watson.

Săptămâna trecută am avut plăcerea să văd în premieră în România filmul și deși nu am apucat să scriu încă despre el – dar o să o fac în curând – vă pot garanta că o să aveți parte de o experiență de senzație! Până atunci vă pot împărtăși câteva secrete din Beauty and the Beast_IMAX Posterspatele filmului, ca să vă faceți o idee mai bună la ce să vă așteptați.

O mare parte din filmările pentru „Frumoasa şi Bestia” au avut loc la Studiourile Shepperton, în afara Londrei, dar şi în alte locaţii din Marea Britanie, din luna mai până în august 2015. În timp ce povestea se desfăşoară într-un format live action, animaţia şi imaginile generate pe calculator nu lipsesc, fiind foarte important pentru realizatorii filmului ca majoritatea filmărilor să se desfăşoare în medii realiste, cu un aspect cât mai natural cu putinţă.

Peste 1,000 de oameni au lucrat cu măiestrie la construirea platourilor, la detaliile şi decorurile desăvârşite care îţi vor lua ochii şi te vor introduce în lumea de basm. Până şi Emma Watson a fost uimită de toată desfăşurarea de forţe spunând: “am mai lucrat la filme în care decorurile şi măiestria cu care au fost realizate au fost uimitoare, dar acest film este cu adevărat special deoarece am luat o poveste care este deja foarte cunoscută şi am păstrat ceea ce oamenii iubesc, dar am reuşit să o extindem, să îi aducem profunzime. Am simţit că putem explora şi din fericire am putut face asta datorită tehnologiei care ne ajută să spunem poveştile într-un fel în care nu am mai facut-o până acum”.

Regizorul Bill Condon declară că versiunea din sala IMAX l-a făcut să-şi vadă filmul într-o lumină cu totul nouă: „Filmul este plin de scene frumoase care îţi bucură privirea, iar în IMAX ai ocazia să vezi mai mult din ele, scena de bal fiind cel mai bun exemplu.”

Întregul film este special formatat şi prezentat în formatul extins IMAX 1.9:1, format ce face lucrurile mai clare şi mişcările mai ample, ceea ce înseamnă că spectatorii vor vedea cu 26% mai mult din încântătoarea poveste decât cei care vor viziona filmul pe un ecran standard.

Revin cu mai multe detalii despre poveste, în curând! Până atunci, aștept și impresiile voastre!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.