#meetingpoint – InFusion Bistro & Sport Bar

Posted on

Ce plăcut este să descoperi localuri noi în locuri familiare, pe care credeai deja că le cunoști.

Deși am trecut de zeci de ori prin centrul vechi al Bucureștiului, în căutarea unui local la care să îmi pot petrece câteva ore plăcute în compania prietenilor, abia de curând am descoperit InFusion, un bistro cu vechime, dar cu o adresă nouă și o amenajare deosebită.

Centrul vechi este cea mai populară opțiune pentru orice tip de întâlnire, că este cu vechii tăi prieteni sau un lunch business. Oricât de multe localuri și oricât de atractive ar fi, de cele mai multe ori mă obosește ideea de a intra în acel labirint, așadar încerc pe cât posibil să aleg un loc de întâlnire cât mai ușor accesibil, de aceea nu am putut decât să mă bucur atunci când mi-am dat întâlnire cu fetele, într-o sâmbătă la prânz, la InFusion.intalnire cafenea infusion

Situat în apropiere de metroul de la Universitate, pe strada de lângă Muzeul Municipiului București și vis-a-vis de cinematograful Cinema Pro, pe strada Toma Caragiu, nr.3, bistro-ul este ușor accesibil din orice direcție ai veni. Localul dispune de o terasă generoasă pentru cei care preferă să stea la aer în timpul verii, dar pe mine interiorul este cel care m-a cucerit.

După cum vă spuneam, InFusion este un bistro cu vechime în zonă, s-a mutat la noua adresă de câteva luni, iar înainte era situată chiar după colț, la câteva zeci de metri. Noua locație oferă un spațiu mult mai amplu, iar amenajarea este minimalistă, cu accente de culoare și poftă de viață.

infusion 1

Meniul de băuturi este variat și ai posibilitatea de a alege diverse specialități de frappe, milkshake, smoothie, limonadă, prosecco și orice altceva mai poftești, iar fiecare băutură este mai spectaculos prezentată decât cealaltă. Nici meniul de food nu se lasă mai prejos și deși ora nu ne-a permis să ne înfruptăm cu mai mult de niște bruschette savuroase, am cerut ceva detalii despre câteva preparate. Descrierile detaliate și pozele de pe pagina de Facebook InFusion m-au făcut să îmi doresc să mă întorc la ei cât mai rapid și după ce o să o fac vă voi povesti și ce am ales din meniul lor.

Atenție, de luni până vineri, între orele 12.00 și 16.00 aveți discount de 20% la preparatele de bucătărie, cu excepția deserturilor. Cât despre denumirea de sport bar, în curând va fi inaugurat la subsol spațiul dedicat sporturilor. Până atunci, puteți urmări meciurile de fotbal pe terasă, alături de ceilalți clienți entuziaști.

De ce să alegi InFusion Bistro & Sport Bar?

  • locație centrală, dar ferită de aglomerația din Centrul Vechi
  • meniu variat de food & drinks, prezentare spectaculoasă
  • interiorul amenajat în culori vesele, mobilierul comod și sentimentul de relaxare pe care ți-l transpune

Voi ce alte localuri noi ați descoperit în București?

cafenea infusion

Foto: Jeroen Paesen

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.