MATERIA, primul târg de design contemporan în piele din România

Posted on

Primul târg de design contemporan în piele din România va avea loc în weekendul 5-6 octombrie la Grand Hotel du Boulevard și va reuni în jur de 60 de designeri.

Un eveniment creat și susținut de Autor, MATERIA își propune să devină o platformă dedicată designerilor și creatorilor care lucrează în piele. Fie că este vorba de o geantă sau o pereche de pantofi, conceptul creativ este cel care domină în rândul obiectelor ce urmează a fi expuse în cadrul târgului.

“Am avut mereu o fascinație față de acest material omniprezent în viețile noastre, față de maleabilitatea rolurilor pe care le are. Pe lângă asta, am simțit că există nevoia unei platforme pentru designerii din domeniu. În România se face creație în piele, există un discurs creativ care merită toată atenția noastră. Așa că depășim zona de marochinărie și creăm această platformă creativă pentru designerii care au idei și concepte, pentru cei care transformă obiectele noastre de zi cu zi în declarații”, spune Dan Pierșinaru, fondatorul Autor.

La prima ediție a târgului MATERIA și-au anunțat deja prezența branduri precum Otilia Flonta, Mihaela Glăvan, Carter, Atribut, Yvy Bags, Laura Olaru, Bogdan Deliu, Paul Christian, Novak Prive, Oana Lupaș, Maestoso, Snob și Andra Andreescu.

Program:

Sâmbătă 5 noiembrie: 11.00 – 20.00

Duminică 6 noiembrie:  11.00 – 20.00

*prețul unui bilet de intrare: 10 lei

Mai multe detalii pe pagina de Facebook Materia.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.