Marea evadare din cotidian

Posted on

Nu trebuie să pleci din oraș ca să ai parte de o evadare din cotidian, este suficient să te pierzi pe niște străduțe din orașul tău.

O ieșire din cotidian înseamnă de cele mai multe ori o ieșire din oraș, dar nu este obligatoriu. Dacă vrei să faci altceva, ai aici suficiente variante de a petrece un timp de calitate. Cea mai simplă variantă este să te pierzi pe străzile necunoscute dintr-un cartier de case vechi, să admiri arhitectura, florile și oamenii dar și să descoperi noi oaze urbane.11vpxb

Plimbările pe străzi necunoscute sunt cea mai bună variantă de a ieși din cotidian pentru că nu ai nevoie de cine știe ce buget sau pregătire și te simți extrem de bine după ce mergi pe jos. Ai grijă să alegi o pereche comodă de încălțări și o pereche de jeanși lejeri, la care poți să asortezi o bluză cu dungi – o combinație clasică, ce nu dă greș niciodată.

Ia-ți aparatul foto cu tine sau încărcătorul extern al telefonului, vei descoperi o mulțime de lucruri care merită pozate. Ia-ți și o prietenă cu tine și stați la povești în timp ce picioarele vă poartă pe străzile necunoscute.

Tu ce faci ca să evadezi din cotidian, cu resurse puține?

zana boema motivi zambet

zana boema motivi

zana boema motivi in miscare

Foto Radu Cândea

Păr răsfățat la New Line Studio

Partenere de distracție: Denisia și Cristina.

Ținută: bluză Motivi, poșetă Motivi, jeans Etic, încălțări Adidas.

0 Comments

    1. Zâna Boemă says:

      Mulțumesc tare mult și eu simt că mi-am găsit look-ul care mă reprezintă. Nu mai spune la nimeni, dar mâine mă tund din nou! 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.