In trend. Se poarta galben

Posted on

Nu sunt un fan al culorii galben, dar cred că este perfectă pentru o ținută care să iasă în evidență, dacă o asortezi corect.

Man Repeller weekend outfit

Pentru că mi-a plăcut atât de tare de Leandra Medine și conceptul ei de fashion mi se pare de-a dreptul genial, m-am provocat singură să găsesc o ținută în stilul Man Repellant, în care să includ și culoarea galben, iar rezultatul este peste așteptările mele!

Pentru a crea această ținută am plecat de la premisa că trebuie să fie comodă, creativă și să atragă atenția. Pentru că se poartă galben în sezonul cald mi-am ales o geantă micuță și o husă de telefon haioasă, pe care le-aș purta cu o rochie-cămașă din denim și încălțări cu dungi. V-am mai spus că adooooor dungile? Pentru că încă este răcoare aș purta pe umeri și o jachetă biker. Nu uita, desigur, de ochelarii de soare și de accesoriul colorat pentru păr!

Iată cum se poartă galbenul și în moda străzii.
Foto Pinterest si Impressivity.net

0 Comments

  1. impressivity says:

    Multumesc pentru share-ul de poze, eu ador galbenul puternic din acest sezon, as incerca pana si tinuta propusa de tine, desi nu e genul meu, dar imi plac accesoriile pe care le-ai ales 🙂

    1. Zâna Boemă says:

      Da, galbenul impresioneaza intotdeauna. Cat despre pantofii tai superbi galben neon… nu mai am ce sa comentez, love them!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.