Style crush – the Man Repeller

Posted on

 

man·re·pell·er1  [mahn-ree-peller]
–noun
she who outfits herself in a sartorially offensive mode that may result in repelling members of the opposite sex. Such garments include but are not limited to harem pants, boyfriend jeans, overalls, shoulder pads, full length jumpsuits, jewelry that resembles violent weaponry and clogs.

via manrepeller.com

Leandra Medine, cunoscută mai degrabă sub numele de „Man Repeller”, este unul dintre cele mai recente style crush pentru mine.

Ceea ce m-a atras în primul rând la Leandra a fost stilul vestimentar, după care am descoperit conceptul din spatele blogului ei și toate realizările impresionante cu care se poate lăuda la doar 26 de ani (o puștoaică, cu doar un an mai mare decât mine).

La 21 de ani, studentă fiind, Leandra Medine  a lansat blogul de fashion manrepeller.com, care îi susține stilul vestimentar și în care se regăsesc numeroase alte femeie. Pe lângă un stil personal interesant, jucăuș și experimental, dar total relaxat, tânăra se bucură și de un umor inteligent, care a ajutat-o să își dezvolte și partea editorială a blogului, lansând chiar și o carte în 2013. Pe lângă obiecte vestimentare ”repelling”, pe blog sunt tratate și alte subiecte de lifestyle, cu la fel de mult umor.

Tot Leandra este cea care a popularizat termenul arm party, care se referă la straturile de bijuterii pe care blogerul le purta mereu la mână. Între timp, stilul vestimentar al Leandrei s-a rafinat, a evoluat păstrând aceeași direcție eclectică și nu încetează să ne uimească. Aceasta a colaborat la designul unui palton care a fost sold out în doar câteva ore după ce a fost pus în vânzare, creaza selectii cool de arm parties pentru un brand de bijuterii, pozeaza pentru anumite branduri si amenajeaza vitrine pentru altele. Man Repeller este unul dintre blogurile care a reușit să se impună în blogosfera de modă selectă și să fie menționat printre influencerii vremurilor noastre de publicații importante.

Răsfoiește și tu galeria de mai jos cu cele mai cool ținute ale Leandrei Medine, the Man Repeller, care paradoxal s-a căsătorit acum un an. Iar la nuntă, peste rochia de mireasă a purtat o jachetă biker din piele, evident!

În concluzie, dacă să fii repellant pentru bărbați înseamnă să fii tu însăți, să te simți în largul tău, să fii creativă și plină de umor, să întorci capete de admirație atunci când intri într-o încăpere, atunci vreau să îi urmez și eu exemplul Leandrei, pentru că tare bine o duce! Deci, unde-mi este salopeta?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.