Madame aime l’été en blanc

Posted on

Este oficial sezonul pielii dezgolite și al weekendurilor pline de soare, veselie și oameni frumoși, dar și de mult, mult alb. 

Nelipsit din garderoba oricărei femei, albul va rămâne întotdeauna în topul preferințelor noastre. În 2015 se poartă Marsala, anul trecut a fost Radiant Orchid, acum 3 ani Emerald și cam atât îmi mai amintesc, însă piesele albe sunt mereu în trend. Dar nu acesta este criteriul care mă face să iubesc această nonculoare, ci felul în care mă simt atunci când o port. Poate că este datorită delicateții sale, dar mă simt cu adevărat curajoasă și relaxată în același timp când aleg ținute all white. Pe lângă numeroase tricouri albe, simple dar și cu diverse modele, mai am și două perechi de pantaloni, o fustă și o rochie cu motive etnice și aș mai adăuga încă o rochie din dantelă în curând.

De această dată am ales să port un compleu Madame Aime Paris din magazinul Pure Lingerie, cu o croială retro-chic. Mătasea naturală cu broderie spartă a transformat această ținută comodă într-una și mai plăcută datorită faptului că lasă să circule și mai mult aer. Deși nu am tocmai abdomenul acela de vis, cu ”pătrățele”, am o talie subțire, pe care croiala fustei a scos-o și mai mult în evidență, iar bustiera cu croială simplă a completat perfect look-ul estival. Am asortat ținuta all white cu o pereche de sandale cu platformă Tommy Hilfiger, foarte comode, care m-au ajutat să fiu la înălțime. Am ales să port platforme pentru că sunt mignonă și fusta părea prea lungă, așadar am trișat puțin fără să fac compromisuri la confort.

Vara asta investește în piese albe, impresionante și comode. Da, trebuie să fii mai grijulie atunci când le porți, dar te vei simți mult mai bine cu ele!

DSC_5944 modif ok

DSC_5904 modif ok

DSC_5890 modif ok

DSC_5878 modif ok

DSC_5868 modif ok

DSC_5855 modif ok

DSC_5828 modif ok

DSC_5782 modif ok

Ținută Elena: compleu Madame Aime Paris prin Pure Lingerie, sandale Tommy Hilfiger.

Ținută Alexandra: rochie și sandale Tommy Hilfiger.

Foto Magda Gheorghe

Machiaj Mihaela Oarnă

Coafură Cristina Roșca

Mulțumim pentru găzduire Pescariu Sports&Spa. Nu uitați să vă răsfățați cu o zi la piscina superbă AQUA și să vă relaxați la lounge-ul The Gallery. Opțiunile pentru timpul liber sunt mult mai diverse și atragătoare, le puteți descoperi aici.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.