Je suis #LaParisienne

Posted on

 

Se anunță o toamnă pariziană la Meli Melo Paris, cu accesorii chic, inspirate de moda celui mai popular și fashionable oraș din Europa, Parisul.

Săptămâna trecuta am participat la un preview al colecțiilor Meli Melo Paris pentru sezonul rece, care au ca tematică moda pariziană, efortless chic, atât de admirată de femeile din întreaga lume. Deși nu am ajuns până acum în capitala Franței, să le pot studia pe franțuzoaice pe terenul lor propriu, mă simt ca și cum am ajuns deja să le cunosc pe câteva dintre ele, prin intermediul colecțiilor de accesorii pe care le-am probat și eu în showroom.

Lista mea de preferate este extrem de lungă și cuprinde peste 90% dintre poșete, care mi-au atras cel mai mult atenția și dintre care nu cred că au scăpat prea multe neprobate. Din păcate nu am avut aparatul foto la mine (trebuie să-mi fac un obicei din a-l căra cu mine mereu) așadar nu am putut fotografia favoritele pentru voi, dar am dat iama pe site (unde puteți să vă faceți și voi cumpărăturile) și am ales de acolo favoritele zânei. 🙂

Bonus, la Meli Melo găsiți și tatuaje metalice cool, la prețuri accesibile. Am testat câteva modele, se aplică foarte simplu, arată senzațional pe pielea bronzată (nu e și cazul meu) și arată foarte bine timp de 3 zile, după care își pierd din strălucire (mai ales dacă porți haine peste ele) cât pentru un weekend de festival.

Aștept să îmi împărtășiți și voi favoritele!

Citește și Cum să te transformi într-o franțuzoaică veritabilă în 3 pași simpli.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.