3 trenduri pe care le-am detestat pana le-am iubit

Posted on

Nu îmi place să fiu la modă, sunt de părere că e mai bine să îmi construiesc un stil propriu, însă în mod inevitabil ajung să adopt și eu unele trenduri care mă avantajează.

Dacă mă întrebai acum un an, doi, mă declaram fan înrăit al stilului boho chic, până a devenit mainstream și mai nou am ajuns să admir și chiar să adopt unele piese vestimentare pe care nu credeam că le-aș purta vreodată. Și nu doar pentru că sunt mofturoasă, ci pentru că aveam impresia că o să arăt ca o paiață îmbrăcată cu ele. Concluzia este că din cauza prejudecăților eram cât pe ce să ratez niște piese vestimentare cool & în trend, pe care vi le voi prezenta mai jos în imagini.

Pantalonii culottes

Cum am putut vreodată să nutresc sentimente negative față de cea mai comodă și interesantă piesă vestimentară în trend în 2015? Aveam impresia că tipele mignone, așa, ca mine, nu pot adopta cu succes în garderobă perechea-minune de pantaloni, dar cu o pereche de tocuri sau de platforme, culottes au devenit favoriții mei. Am descoperit la Koton o pereche de pantaloni dintr-un material fluid și plăcut la atingere, de culoarea caramelului, fix pe mărimea mea, singura pereche, iar când i-am probat eram atât de încântată că nu i-aș mai fi dat jos.

Flatforms & Birkenstock

Nu îmi plac nici acum ca design, sunt prea minimaliste pentru mine, însă sandalele de tip flatforms și papucii Birkenstock par într-adevăr o alegere comodă, potriviți oricărei zâne ubane. Sandale mi-am luat o pereche, unele joase, împotriva vocii crizate din creierul meu care îmi repeta disperată că sunt prea mică de înălțime să port încălțări joase și sunt super încântată de alegerea mea. Cel mai tare mă bucur de faptul că am picioarele aerisite și că sunt atât de ușoare că parcă merg desculță. În plus, au o talpă destul de groasă încât să nu simt denivelările.

Cât despre Birkenstock, încă nu dețin o pereche, iar prejudecățile nu au dispărut în totalitate, mai ales cele legate de faptul că îmi vor făcea picioarele să semene cu niște labe de rață, dar parcă nu mai par atât de îngrozitoare ca la început. În plus, un model auriu-roz chiar m-ar încânta!

Sutienul din dantela și bustiera

Again, prejudecățile și moda m-au determinat să cred că pentru sânii mici, ca ai mei, sunt potrivite doar sutienele cu cupe rigide, eventual cu push-up sau chiar burete. Nu că aș fi vre-un pic complexata de mărime lor, dar pentru o perioadă chiar am avut impresia că decolteul este mai appealing decât atitudinea și personalitatea mea. Total greșit, iar acum sunt mult mai împăcată cu mine însămi și cu modelele chic de sutiene din dantelă și bustiere sport. Nu prea le pot purta cu orice top, dar atunci când o fac mă simt super-cool și încrezătoare.

Fetelor, nu-i bine să fii la modă, dar nici împotriva ei! Descoperiți în fiecare sezon care sunt acele piese vestimentare care pot trece testul timpului și care se potrivesc constituției și personalității voastre și fiți voi înșivă.

Voi cu ce piese vestimentare la modă ați avut o relație love-hate?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.