inabox.ro – bucurie la cutie în semn de sărbătoare

Posted on

Când ai în fața ta o cutie din carton, cu un mesaj care promite zâmbete și oferă în realitate mult mai mult, atunci știi că ai un concept deștept și un proiect de succes.

Știți cum este atunci când primești ceva atât de mișto încât nu deschizi cadoul până când nu te asiguri că ai suficient timp la dispoziție să îl cercetezi în amănunt? Așa am pățit eu, când m-am trezit cu prima cutie tematică de la inabox.ro, o cutie care reunește mai multe obiecte lucrate artizanal, în serie limitată, cu pasiune și migală, de artiști și meșteșugari români. Am avut răbdare câteva ore bune să îmi termin treburile urgente de luni dimineață, ca să pot să savurez în tihnă experiența descoperirii fiecărui produs în parte.

In a box nu este neapărat un concept nou, dar cu siguranță este unul minunat, pentru că promovează într-un mod util și ingenios artiști și meșteșugari români. Încă nu am apucat să stau la povești cu Ina, cea care a inițiat proiectul aflat la prima ediție, ca să îmi povestească exact cum selectează produsele și cum stabilește conceptul, dar mă bucur cu adevărat de rezultatele muncii ei.

Cutia cu tematica #semndesarbatoare poate fi un cadou pentru o persoană dragă, cu gusturi rafinate și principii onorabile sau poate fi  împărțită în familie atunci când vei merge să o vizitezi. Și, de ce nu, poate fi cadoul tău către tine, pentru că fiecare obiect își va găsi cu ușurință rostul la tine acasă. După cum puteți vedea mai jos, eu le-am integrat deja fără probleme în ecosistemul meu boem aflat încă under construction.

iepure molcus 2

Iepurele de la Molcush îi ține acum companie lui Negrutzu, cățelușul primit la sleepover-ul de la Kika. Momentan se poartă bine unul cu celălalt, dar dacă nu e unul dintre ei cuminte, îl pun la cușcă!

vas ceramic handmade my love

Vasul din ceramică Delicate cupcake realizat de Ioana Budeș de la Handmade my love îmi înfrumusețează blatul de bucătărie din lemn natural, care îi pune în evidență culoarea delicată. Abia aștept să ard și lumânarea din ceară de soia turnată în atelierul Mimozen!

stergar tesut manual textilia

Ștergarul realizat manual în războaiele de țesut din atelierul Textilia stă la îndemână și înveselește atmosfera. E cam frumos cu broderia lui fină, dar l-am scos la utilizare zilnică.

cos rachita

Am transferat deja și fructele din castronul de ceramică de Horezu în coșul de răchită împletit de mâinile încercate ale meșterilor de la atelierul Savonia, din Harghita, meșteșug ce se moștenește din generație în generație.

ciocolata artizanala paula ana

Bucățica asta de ciocolată realizată de Paula Ana am păstrat-o pentru cineva, deci am avut mare noroc că am avut ce să pozez. Realizată cu ingrediente pure, naturale, este și sănătoasă, cu doar delicioasă!

Mai multe detalii vă invit să descoperiți pe site-ul inabox.ro, de unde puteți deja să comandați cutia cu bucurii. Nu uitați să rămâneți cu ochii pe ei, pentru a descoperi noul concept și următoarele produse, pe care eu știu deja că o să le îndrăgesc!

Voi ce produse credeți că ar putea face parte din această cutie tematică edițiile următoare? Și cui ați face cadou cutia #semndesărbătoare?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.