3 târguri de weekend în București 23-24 aprilie

Posted on

Ne așteaptă încă un weekend plin de târguri frumoase, iar dacă vă mai țin portofelele, vă recomand să nu le ratați. În continuare vă spun și de ce!

1 Chill Boutique, la ceainăria GreenTea (sâmbătă, 23 aprilie)

La Chill Boutique sunt doar 4 expozanți, 4 branduri care-mi sunt dragi datorită oamenilor frumoși din spatele lor: Cup&Candle, Cuvinte Aurite, Laura Olaru bags și Silver Lust. După maratoanele de la târgurile mari, unde este înghesuială, unde nu reușești să vezi poate nici măcar jumătate dintre produsele expuse și unde este aproape imposibil să îi cunoști pe ”făuritorii” obiectelor, ai oportunitatea să stai la povești cu unii dintre cei mai interesanți și pasionați oameni pe care îi cunosc.

art fashion fair2 Art Fashion Fair, Maison 13 (23-24 aprilie)

Pe lângă o locație deosebită, selecția de branduri prezente atât din zona de fashion cât și din cea de lifestyle este argumentul suprem care să te convingă să le treci pragul la Maison 13. Prinntre brandurile pe care vreau să le amintesc sunt: Framboise, Bianca Popp, Porphyras, Most Jewelry, Grapho_mat, Maressia și altele pe care le puteți descoperi aici. Ai 15% reducere la toate obiectele, intrare gratuită și poți să-ți aduci și iubitul și cățelul cu tine! Experiența de shopping de la Art Fashion Fair este întregită de DJ set și tasty partners aleși.

targ breslo dichisair3 Dichisar, Impact Hub București (23-24 aprilie)

Aici întâlnești o mare varietate de branduri și produse, pentru toate gusturile și toate buzunarele, cei mai buni dintre cei mai buni din comunitatea Breslo. De la jucării și hăinuțe pentru copii, terarii super accesibile cu plante și alte figurine, bijuterii cu motive tradiționale, pernuțe, pantofi, cosmetice artizanale, tricouri cu personalitate și o mulțiiime de alte năzdrăvănii te așteaptă la Dichisair. Să nu uităm de tatuajele cu henna și împletituri!

Eu o să ajung și la Salonul Auto Moto, din Piața Constituției, ca să îi susțin pe prietenii mei de la World Ride 2016, care vor pleca peste o lună într-o călătorie pe motor în jurul lumii! Vă invit și pe voi să îi susțineți cum puteți și să le aflați povestea aici.

Voi ce planuri de weekend aveți?

Foto via Facebook events.

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.