În căutarea celui mai frumos rucsac – galerie foto

Posted on

Gemenii înțeleg ce vreau să spun: cu cât am mai multe opțiuni, cu atât mai greu îmi este să iau o decizie, așadar window shopping-ul meu virtual nu s-a finalizat cu nicio achiziție momentan. I will sleep on it, poate îl visez la noapte pe the one!

Pentru că sacul meu favorit mai are puțin și se descompune de la atâta purtat – nu e din piele, deh – m-am gândit că mi-ar fi utilă o geantă mai mare, mai încăpătoare, ca să pot purta și eu mai multe lucruri inutile la mine. În acest scop am petrecut ultimele zile pe diverse site-uri cu genți și rucsacuri, doar-doar îmi face unul cu ochiul și ca design, dar și ca buget. Căci să ne înțelegem, m-am hotărât asupra unuia din primul magazin online vizitat, însă nu-i atât de prietenos cu bugetul meu. Rucsacuri street style zana boema

De câteva luni, toate achizițiile sunt comparate cu rata la apartament și nu am de gând să dau jumătate sau mai bine din această sumă pe un accesoriu, oricât de minunat și rezistent ar fi el. Sunt încă în perioada responsabilă, încerc să mă deprind cu deciziile chibzuite, mai ales că știu că se poate și altfel, vezi campania Lianei de la Aveți și pe roz?, #belșuglaprețredus. Și mai știu asta și din experiență.

Pentru că timpul a ajuns atât de prețios, m-am gândit să vă împărtășesc și vouă cele mai frumoase modele de rucsacuri care care pot fi comandate online, poate nu o să mai fie nevoie să pierdeți și voi vremea navigând aiurea.. Iar cine are impresia că shoppingul online ocupă mai puțin timp, vă spun că nu-i așa: îți distrag atenția o mulțime de alte lucruri și ajungi de la genți la hamuri sau sutiene, ori ți se frânge inima în fața unei rochii minimaliste de design românesc.rucsacuri

Iată selecția mea de rucsacuri pe care le-aș purta, împreună cu prețul aproximativ – unele dintre ele erau la reduceri și am aproximat prețurile cu ”virgulă” 99 – dar și magazinul online în care le-am găsit. Dacă mai știți și voi alte destinații la care pot găsi un sac sau  un rucsac cu vinoțn coace, nu păstrați informațiile doar pentru voi!

Click pe poze pentru detalii & spread the awesomeness!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.