Ilustrații cu modele plus size

Posted on

Nu vi se pare că ilustrația de modă discriminează modele plus size? Acestea au început să apară tot mai des în campaniile brandurilor și editorialele revistelor, dar prea puțin în ilustrațiile de modă.

Nu e de ajuns că modelele de pe catwalk și din reviste sunt ireal de slabe, de ce ilustrațiile de modă, pe care îmi place să le colecționez și să le admir, ignoră aproape în totalitate modelele plus size? Ba chiar, ilustrațiile înfățisează modele cu siluete mult prea subțiri și alungite, care îmi accentuează și mai tare frustrările legate de propria-mi înfățișare.

Sunt o tipă cu forme, cu potențial de a deveni plus size în viitor, dacă nu am grijă de alimentația și silul meu de viață. Nu mă deranjează că am șoldurile late sau că am sânii mici și că sunt mignonă, ci îmi concentrez atenția pe talia subțire. Sunt împăcată cu silueta mea în cea mai mare parte a timpului, dar de fiecare dată când răsfoiesc revistele de modă și caut inspirație pe Pinterest, devin frustrată știind că nu am cum să arăt bine cu o mulțime de ținute. Ba chiar, îmi e greu să îmi găsesc haine care să mă avantajeze, pentru că nu am proporții standard, așadar toți pantalonii îmi sunt lungi, la fel și mânecile bluzelor.

Din fericire, tot mai multe branduri și publicații folosesc tipuri alternative de frumusețe în campaniile de publicitate și editorialele lor de modă și se adresează și altor tipuri de femei. Mai puțin celor normale, dar apreciez și promovez și eu orice manifesare feministă, care îmi doresc să se transforme din caz excepțional în practică obișnuită. Astăzi m-am oprit asupra ilustrațiilor de modă cu modele plus size, pentru că sunt prea puțini artiști care le folosesc, deși sunt extrem de sexy și de fashionable, după cum puteți observa mai jos.

Iată câteva exemple de ilustrații cu modele plus size, sper ca în curând să le vedem mai des.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.