Idei de ținute pentru petrecerea de Anul Nou – salopeta argintie

Posted on

Anul acesta am fost mai organizată – sau poate doar norocoasă – și mi-am găsit ținuta perfectă pentru petrecerea de Anul Nou, dar asta nu mă împiedică să mă gândesc și la alte variante.

Prima propunere este o ținută comodă, dar potrivită oricărei ocazii festive. Salopeta cu străluciri metalice este de la magazinul online Rapsberry și este redusă la 100 RON. Sandalele sunt de la magazinul Poema, sunt 144 RON, au niște barete care arată foarte bine pe picior și au tocuri de 10 cm. Cerceii și poșeta sunt de la Meli Melo Paris și pot fi comandate online, la prețul de 39,99 RON, respectiv 109,99 RON. Geanta m-a inspirat să aleg pentru această ținută o coafură retro, specifică anilor 20 și un machiaj simplu, cu accent pe buzele roșii.

Singura piesă din această ținută care nu aparține unui brand made in România și accesibilă, așa cum mi-am dorit să fie întreaga ținută, este gulerul din blană de la Marni. Am tot căutat o capă sau o jachetă din blană falsă și nu am găsit, așadar am ales ceva cu adevărat extravagant.

Voi ce ținute aveți pregătite pentru petrecerea de Anul Nou?

tinuta revelion

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.