Hai la Art Fashion Fair | Special Valentine să alegi cadouri cu suflet (și design) românesc!

Posted on

Ești în căutare de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților? Art Fashion Fair | Special Valentine reunește pe 11-12 Februarie 2017 peste 30 de designeri și branduri românești în oaza urbană de la Maison 13, de unde poți alege cele mai inspirate cadouri.

Ești more than welcomed la târg chiar dacă ești într-o relație complicată cu tine sau fată bătrână declarată, pentru că îți poți face singură cele mai frumoase cadouri și cunoști oameni frumoși. Iar dacă ai partener, curmă-i suferința și permite-i să te surprindă cu un dar ales chiar de tine.

Art Fashion Fair este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, alăturând expoziției de design o zonă de lounge (cu Burger Van și Delicii pe Roti Waffles & Coffee) și oferind un loc în care brandurile românești și consumatorii pot interacționa direct. Cine știe, poate îți creezi următoarea bijuterie preferată în urma discuției directe cu designerul sau îți găsești rochia aia care se așează perfect pe tine, mignonă fiind?  Hai să îi cunoști pe oamenii din spatele brandurilor!

Cadoul organizatorilor de Valentine’s Day este un voucher în valoare de 600 lei la Mihaela Glăvan, care va fi oferit în cadrul unei tombole, duminică, ora 18/00. Se pot înscrie toți cei care vizitează evenimentul și cumpără un produs din cadrul expoziției.

Iată doar câteva din miile de cadouri etice Made in Romania pe care le puteți admira, proba, cumpăra și dărui sâmbătă și duminică între orele 12 și 20 doar la Art Fashion Fair | Special Valentine <3

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.