Ghid de shopping – Cele mai sexy botine pentru toamna 2015

Posted on

 

Nu îmi cautam botine pentru noul sezon, ba chiar nu îmi cautam nimic de încalțat sau de îmbrăcat, dar cu toate astea am ajuns să fac o sesiune de window shopping virtual foarte productivă. Am selectat cele mai sexy botine pentru toamna 2015, pe care le puteți cumpăra online.

Știi momentul ala în care îți cauți baterie pentru chiuveta din bucătărie și ajungi pe site-uri cu încălțăminte? Da, nici eu nu îmi pot imagina cum am ajuns acolo, însă am descoperit că se poartă în această toamnă cele mai sexy botine. Am ales botine cu tocul subțire, unele cu tocuri de înălțimi chiar prietenoase, ce pot fi purtate în viața de zi cu zi, dar care au un plus de sex appeal datorită combinațiilor hot de materiale și texturi. Toate modelele propuse de mine pot fi vedeta oricărei ținute, așadar știi că vei atrage toată admirația atunci când le vei încălța.

Aștept cu mare drag și propunerile voastre de botine, mai ales dacă pot fi comandate online. Modelul meu favorit este cel de la Asos, visiniu dar la fel de încântată sunt de toate modelel. Voi pe care le-ați purta?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.