Ghetele perfecte de toamnă

Posted on
pantofi de lac tamaris

Poate că nu ești gata să renunți la fuste și la tricourile cu mesaje haioase încă, dar încălțămintea este obligatoriu să o adaptezi la noul sezon!

Momentan este de ajuns să aruncăm o jachetă peste ținuta lejeră, cu reminiscențe de vară, ca să nu ne fie frig, dar sandalele ies cu totul din discuție în noul sezon. Toamna trebuie să ne căutăm încălțări care să acopere cât mai mult din piele, să fie impermeabile, să se asorteze cu mai multe tipuri de ținute și care să arate în același timp cool.

Ador plimbările în parc toamna, când sunt mai puțini oameni, copacii sunt colorați în diverse tonuri de galben și arămiu, iar obrajii tuturor sunt roșii din cauza răcorii, care ne face să ne ghemuim la pieptul cuiva sau să visăm la cana aceea mare de ceai care ne va încălzi mai târziu, acasă. Sau la paharul generos de vin. Cât despre haine, eu încă nu sunt pregătită să renunț la fuste și tricouri, atâta timp cât îmi este cald la picioare și încălțările sunt comode.

Am descoperit de curând un parc liniștit, în cartierul Bucureștii Noi, ideal pentru o plimbare scurtă și intimă, în inima căruia este situat un teatru de vară cu o arhitectură superbă, lăsat în paragină. Oricât de romantice ar fi ruinele din parcul Bazilescu, nimic nu justifică să lași într-o asemnea stare degradantă o clădire atât de impresionantă. Construcția datează din 1953 și are o capacitate de 2000 de locuri și se află în administrarea Ministerului Culturii, conform Wikipedia, pentru care ar trebui să se găsească fonduri pentru a fi reabilitat. În fine, lăsând indignarea la o parte, parcul este curat și bine întreținut și mai există încă niște copaci vechi care fac parte din vechii Codrii ai Vlăsiei, în locul cărora a răsărit Bucureștiul. Vă recomand cu drag parcul Bazilescu, dacă vă doriți o plimbare de toamnă liniștită.

Vezi care sunt cele mai sexy botine de toamnă dar și unde găsiți botine din piele de șșșsarpe.

pantofi de lac tamaris  pantofi de lac tamaris

pantofi de lac tamaris

pantofi de lac tamaris

pantofi de lac tamaris

pantofi de lac tamarisGhete de toamnă de la Tamaris.

Foto: Andrei Nedelea

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.