Cu ce ne încălțăm atunci când plouă?

Posted on

Să nu lăsăm ploaia să ne strice dispoziția și să ne încălțăm și toamna la fel de șic. Iată câteva perechi de încălțăminte impermeabilă, pe care le putem asorta la diverse ținute.

Ploaia reprezintă o sursă mare de stres pentru tipele cu părul creț, pentru că ni se transformă părul într-o veritabilă coamă, demnă de regele junglei, dar și pentru restul femeilor cochete, care își găsesc mai greu încălțămintea potrivită. Oricât am încerca, nu putem evita în totalitate ploaia și bălțile de pe stradă și trotuare, așadar suntem nevoite să ne alegem încălțări impermeabile, care de cele mai multe ori înseamnă și butucănoase. Desigur, poți păstra o pereche de pantofi eleganți la birou, pe care să îi încalți odată ajunsă la destinație, dar poți la fel de ușor să porți întreaga zi aceeași pereche de încălțări, care să fie practic[ și să arate bine, dacă le alegi în cunoștință de cauză.

Sunt un mare fan al încălțărilor din piele întoarsă, dar știu că le pot purta foarte rar toamna, așadar încerc să fac alegeri cât mai practice, care să mă ajute în zilele ploioase și reci. Eu folosesc transportul în comun dar știu sigur că și colegele care vin la birou cu mașina trebuie să treacă prin aceleași băltoace ca și mine, așadar selecția de încălțări de mai jos ne va fi tuturor la fel de utilă. Click pe poză pentru preț și magazinul în care le găsiți.

Cea mai frumoasă surpriză în ceea ce privește încălțămintea impermeabilă o reprezintă ghetuțele cu toc de la Zara, din cauciuc, care arată foarte șic. Nu știu cât de confortabile sunt, dar par ușor de purtat și asortat. Voi ce purtați în zilele ploiase și de unde v-ați cumpărat încălțămintea?

Citește și care sunt ghetele perfecte de toamnă pentru mine.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.