Frumusețe interioară vs. frumusețe exterioară

Posted on

Mă uit în oglindă și nu mă recunosc. Dacă stau bine să mă gândesc, nici la interior nu pot să spun că recunosc ce e pe aici, pentru că nu i-am dat prea mare atenție. Până acum.

Cine este persoana care mă privește din oglindă?

Abia acum mă privesc cu adevărat în oglindă. Studiez fiecare rid nou, număr firele de păr alb, îmi tapotez ușor cearcănele pufoase, număr punctele noi de grăsime și încerc să le deosebesc de punctele negre. Îmi admir mustăcioara și mai smulg câte un fir de păr negru și viguros apărut din neant într-un loc în care nu are ce căuta.

Nu mă sperie că peste un an și puțin schimb prefixul, am auzit că 30+ e vârsta la care ești cu adevărat împlinit și chiar simt în interior asta. Nu mă grăbesc, ba chiar mi-aș dori să opresc timpul puțin, să-mi trag sufletul, să mă bucur de mine, dar se pare că nu funcționează așa lucrurile.

Frumusețea interioară vs. frumusețea exterioară

Am ținut cu orice preț la frumusețea mea interioară. Am crezut mereu ce-i mai bun despre oameni, am oferit totul chiar și atunci când nu mi-a fost cerut, am încercat mereu să fiu un om frumos. Nu zic că mi-a ieșit, dar intențiile mele au fost întotdeauna onorabile, chiar și atunci când am greșit.

În ceea ce privește ”învelișul” nu am fost mereu cea mai bună prietenă a mea. M-am bucurat de genele mele, de părul boem, de tinerețe și nu m-am gândit că trebuie să am grijă de ceea ce am. Am luat frumusețea de bună. Acum studiez adâncimea ridurilor, nuanța cearcănelor și pufoșenia lor, vârfurile înspicate, buzele uscate și palide, mâinile abrazive și mă întreb cum am ajuns aici?

Fii aliatul tău în frumusețe

Dacă până acum nu m-au interesat cremele, serumurile, loțiunile și ingredientele frumuseții, acum sunt avidă după informație. Vreau să știu ce funcționează pentru mine, vreau să previn și să tratez, vreau să-mi placă de persoana care mă privește din oglindă, fără o mască. Vreau să-mi fac selfie-uri fără filtre și fără machiaj, oricât de supreficial ar suna asta.

Dacă te regăsești în situația mea sau dacă ești o mai bună aliată a ta și ai deja deprinderile necesare pentru a-ți păstra frumusețea, te invit la Cosmobeauty, cea mai mare expoziție beauty profesională a primăverii, pentru 4 zile de celebrare a frumuseții. Eu am luat un mic avans și am participat la un preview al evenimentului zilele trecute, unde am descoperit și am testat o mică parte a surprizelor care ne așteaptă. De joi, 8 martie, te așteaptă la Cristal Palace Ballrooms sute de branduri profesionale, seminarii, workshopuri, concursuri de make-up, nails, coafură, nails dedicate specialiștilor.

Și data viitoare când ai de gând să te culci fără să te demachiezi, să sări peste hidratare, să alegi un produs mai ieftin sau să-ți coafezi părul fă ceea ce o să-ți mulțumească TU cea din viitor!

Vă las și niște poze #fărăfiltru mai jos, cu mine, ca un beauty reminder. Frumusețea exterioară se consolidează în paralel cu frumusețea interioară!

3 Comments

 1. Andreea says:

  Esti superba #farafiltru!!!

  1. Elena says:

   Awww… multumeeesc pentru cuvintele frumoase, Andreea! Te imbratisez!

   1. Andreea says:

    cu mult drag! te urmaresc de mult timp si imi place tot ce vad/citesc :*

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.