Sporty chic la birou

Posted on
Sporty Luxe
Întotdeauna mi-am dorit un job glamorous, care să necesite să vin cocoțată pe tocuri la birou și mereu îmbrăcată în fustă. Dorința mea s-a îndeplinit, însă nu în totalitate și tare mă bucur acum.
Dacă eram nevoită să vin întotdeauna îmbrăcată la fel de sofisticat la birou poate nu aș mai fi apreciat la fel ținutele speciale. Îmi place neliniștea dinaintea unui eveniment, probele de seara și schimbul de poze și păreri cu fetele, pe watsapp. Da, deja ne cunoaștem garderobele în totalitate și toate accesoriile din dotare, ceea ce face și mai amuzante pregătirile.
Dacă aș fi umblat cocoțată pe tocuri mereu m-aș fi obișnuit cu situația, mi s-ar fi părut comod, însă nu m-aș fi putut bucura, ca acum, de ținutele lejere de zi cu zi. În zilele în care știu că nu am întâlniri sau evenimente mă îmbrac cât mai banal, dar comod posibil. Compensez pentru bună dispoziție cu o lenjerie intimă mai specială, care îmi dă o stare de bine și de veselie – micul meu secret de fiecare zi – și mă simt excelent. Adaug și un strop de parfum și sunt gata pentru o nouă zi de lucru!
Tu cum te îmbraci la birou?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.