Ce este #bravecut și cum te poți implica și tu în campania Vieți Împletite

Posted on

Tunsoarea #bravecut a venit ca un pas firesc pentru mine, după ce am aflat de existența campaniei Vieți împletite de la Fundația Renașterea.

Părul avea lungimea potrivită, simțeam nevoia unei schimbări de look și știam că adevăratele femei curajoase sunt acelea care luptă cu cancerul. Wow, chiar și atunci când scriu acest cuvând îmi dau lacrimile și mi se înmoaie genunchii, nu trebuie să îl rostesc sau să mă gândesc prea mult la subiectul asta. Și știu sigur că toate femeile au în viața lor cel puțin o altă femeie care a trecut sau trece prin acesta luptă, așdar vor înțelege scopul campaniei și vor simți aceeași nevoie de a se implica.

bravecut gDupă ce le-am văzut pe Oana Botezatu, Ioana Dumitrache, Raluca Barbu, Janina Nectara, Larisa Leon și alte femei frumoase din jurul meu cu câtă ușurință și bucurie au renunțat la câțiva centimetri din părul lor, mi-am zis că trebuie să o fac și eu. Este un gest mic, aproape nesemnificativ, prin care le putem sprijini pe aceste femei cu adevărat curajoase.

Iar dacă nu aveți lungimea potrivită – minimum 15 centimetri – puteți susține campania prin donații în bani pentru realizatea perucilor. Manopera costă 900 ron, dar puteți dona pe site-ul Fundației și sume mai mici: 50 ron, 100 ron, 200 ron, 450 ron sau chiar suma integrală.

Eu mi-am făcut bobul #bravecut la salonul Evidence din magazinul Unirea, ba chiar am fost prima care și-a făcut această tunsoare la ei, cale pe care țin să le mulțumesc din nou, în special Andreei și Gabrielei – vă îmbrățișez, fetelor. Fiind salon partener, manopera a fost gratuită, iar răsfățul maxim. Voi puteți alege un salon din rețeaua Evidence sau un alt salon partener din lista generoasa de pe site-ul Fundației Renașterea.

Ce trebuie să știți despre campania Vieți Împletite, pe scurt? Puteți dona păr într-unul dintre saloanele partenere, iar manopera pentru răsfăț este gratuită. Puteți susține campania și prin donații în bani, necesare pentru realizarea perucilor, procedură destul de costisitoare sau puteți răspândi vestea pe rețelele de socializare, sigur vor fi și alte femei încântate să-și facă o tunsoare #bravecut.

Admir femeile care susțin alte femei, așadar vă încurajez să vă gândiți din când în când și la felul în care le puteți susține pe acelea aflate în dificultate.

bravecut cbravecut fbravecut trandafir

0 Comments

  1. loredanamanciu says:

    Bravo! Iti sta foarte frumos parul!
    Si eu am m-am implicat in aceasta campanie si apreciez femeile care se gandesc la cele aflate in aceasta situatie!

    1. Zâna Boemă says:

      Multumesc frumos si felicitari si tie pentru implicare, putem face mult cu putin! 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.