Drumul Taberelor. Noul concept care uneste taberele din cartier

Posted on

Sunt o fată născută și crescută la țară. Am studiat 4 ani la liceu la Buzău, iar acum sunt bucureșteancă de fix 10 ani, când am venit la facultate. Până nu am semnat hârtiile nici nu am îndrăznit să cred că voi deveni proprietar ”la capitală”, dar iată că în scurt timp împlinesc 3 ani de când mi-am găsit apartamentul ”perfect imperfect” în sectorul 6.

Despre schimbare, numai de bine

De 6 luni am început un proiect ambițios. Am renunțat la job-ul tradițional în favoarea unui program și unor proiecte mai pe sufletul meu, ca freelancer, aşadar schimbarea face parte în permanență din viața mea.

Acum că nu mai sunt condiționată să ajung în centru sau la un birou, la program, mi-am propus să descopăr toate oportunitățile pe care cartierul în care locuiesc le are pentru mine. Vreau să îmi cunosc vecinii, să descopăr fiecare oază verde (cam puține pentru gustul meu), centrele comerciale în care o să-mi fac cumpărăturile și idei de activități care ne aduc împreună. Vreau să regăsesc sentimentul acela de apartenență pe care îl aveam la țară, acasă.

În curând centrul comercial Auchan Drumul Taberei va deveni Drumul Taberelor

Că tot vorbim despre schimbare, aș vrea să vă povestesc despre centrul comercial Auchan Drumul Taberei care va deveni Drumul Taberelor și despre oportunitățile pe care le creează pentru comunitatea noastră, pe care o să le vedem puse în aplicare în următoarea perioada. Să fim pregătiți, zic.

Nu e vorba doar de o schimbare de nume sau de un upgrade de design și arhitectură, ci e vorba de o schimbare inspirată de locuitorii cartierului, care au contribuit cu idei în perioada iulie – septembrie 2017. Acest lucru mi se pare extraordinar și le mulțumesc vecinilor care și-au arătat disponibilitatea de a ajuta la dezvoltarea noului concept, de care ne vom bucura împreună în scurt timp. De multe ori cerem lucruri care nu ni se cuvin sau ne exprimăm frustrarea, de prea puține ori avem disponibilitatea de a contribui în mod constructiv. MULȚUMESC, încă o dată!

 

Culoare și veselie la Drumul Taberelor

Pe lângă culorile vesele care au luat cu asalt design-ul interior al centrului comercial, logo-ul Drumul Taberelor este cea mai grăitoare metaforă vizuală pentru spiritul comunitar pe care centrul comercial mizează de acum înainte. Taberele din cartier, cu particularitățile, cu nevoile și ideile lor, se unesc într-o comunitate cu o voce unitară. Suntem diferiți, dar suntem o forță împreună <3

Ce-mi doresc eu, zână digitală și locuitor al acestui cartier de la noul concept? Să-mi fac toate cumpărăturile la un loc, să-mi scriu articole pe blog pe o terasă răcoroasă, să am întâlniri de business într-o cafenea cool, să existe evenimente recurente care să strângă comunitatea, să lanseze întrebări, să dea putere vocilor care au un mesaj de transmis, să ne asculte atunci când avem feedback și să evoluăm împreună. Să ne simțim cu mic cu mare importanți, să devenim o comunitate adevărată.

Noul logo este inspirat de harta cartierului și de de elementele care îl compun. Avem turcoazul lacului din parcul Moghioroș, verdele la care tânjim cu toți și până la portocaliul vesel al fațadelor. Totodată, zonele care par că ne diferențiază se unesc ca într-un puzzle jucăuș în jurul arterelor principale și ne amintesc de faptul că suntem diferiți, dar trebuie să fim împreună pentru cartierul nostru!

Taberelor, adunarea! Invitație la masă

Haideți să ne vedem sâmbătă, 16 iunie, de la 11.30 să descoperim împreună noutățile de la Drumul Taberelor, să transmitem cu toții un feedback sincer și dezinteresat, care să ne ajute să creștem împreună și mai ales să luăm masa împreună cu gazdele noastre, că așa ne-au invitat.

Ne vedem, vecine?

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.