Dragostea durează 3 ani, dar bijuteriile o veșnicie

Posted on

 

Nu știu despre voi, dar eu încă mai port bijuteriile primite cadou de la fostul. Ce vină au ele că a fost el un măgar… sau că pur și simplu nu a mers?

Am intrat în luna iubirii, în care partenerii noștri trebuie să se dea peste cap să ne cadorisească și să ne demonstreze cu luna și cu stelele cât de tare, pătimaș și sincer ne iubesc. Iar șansele să dea cu bâta’n baltă sunt la fel de mari ca șansele lui Leo să primească premiul Oscar, deci bine-ar fi să îi ajutăm să evite iminentul dezastru. Pentru asta avem, printre alte opțiuni la fel de concludente, aplicația Wishlist de la Pandora, în care poți să îi arăți exact ce talismane/inele/brățări ș.a.m.d. îți dorești din colecția dedicată iubirii.

Iar dacă dragostea voastră durează, după cum ne avertizează Frédéric Beigbeder, doar 3 ani, nu trebuie să renunți la aceste simboluri, pentru că în momentul în care le-ai primit ele au avut o semnificație. Iar dacă e vorba de o iubire eternă, ca în povești, cu atât mai bine, norocoaso!

Vezi în galeria de mai jos colecția dedicată iubirii de la Pandora și nu te teme să îți oferi și singură o mică dovadă de dragoste!

p.s. Inelele sunt favoritele mele <3

 

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.