3 ținute cu volane pentru zânele moderne

Posted on

Hanorace cu volane, rochițe cu volane, mașini cu volane… volane peste tot, ce să mai. A se purta cu măsură, risc ridicat de dezvoltare a alergiilor!

Îmi amintesc și acum fusta aceea roz, cu multe rânduri de volane, pentru care mă invidiau toate fetele când eram mică și pe care nu îmi venea să cred că o dețin. Nu îi mai știu soarta, dar iată că moda volanelor a revenit și ne-a acaparat garderobele, cu riscul de a provoca o reacție alergică puternică dacă vor fi adoptate de toată lumea, cu orice ocazie. Sunt simpatice, dar parcă și pe Zână o zgârie retina dacă sunt purtate în exces.

Când purtăm volanele

După cum vă spuneam, sezonul acesta toate piesele vestimentare au volane, așadar nu va fi prea greu să vă alegeți câteva care se integrează în garderoba voastră și pe care le-ați putea purta fără jenă și sezoanele următoare. Avem de ales între hanorace cu mânecile supradimensionate, rochii cu volane discrete, fuste asimetrice și chiar pantaloni, deci oferta este mare, depinde care sunt efectele pe care vrem să le obținem.

Putem alege să purtăm piese cu volane pentru a pune în evidență o ținută clasică sau pentru a adăuga un plus de volum și pentru a scoate în evidență o anumită zonă a corpului. Combinația de umeri goi învăluiți de un rând fluid de volane mi se pare super sexy pentru o ținută de seară, la fel și o pereche de pantaloni evazați la o ținută office, alături de o cămașă cu o croială clasică.

Am creat 3 ținute jucăușe cu volane, demne de orice Zână modernă, care sper să vă inspire să le acordați și voi o șansă.

Sexy winter

 

ruffled dress

 

Sporty chic look

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.