Dacă e răsfăț, să fie Sublim!

Posted on

 

Poate că nu mă organizez eu bine, sau poate că ziua are într-adevăr prea puține ore, dar nu îmi ajunge timpul niciodată, iar cea care are de suferit din cauza asta sunt tot eu. Și la ce renunți atunci când trebuie să faci loc în agendă lucrurilor „importante”? La micile răsfățuri, care te ajută nu doar să te relaxezi ci contribuie și la imaginea ta.

Săptămâna trecută mi-am făcut timp pentru mine și mi-am făcut programare pentru manichiură și pedichiură la un salon de frumusețe deschis recent în oraș, la recomandarea unei prietene, pe care mi-a scos-o în cale cine știa că am nevoie de asta! Noul încântă dar și sperie, pentru că avem cu toții tabieturile noastre și pentru că avem prejudecăți, dar uneori ai parte de cele mai frumoase surprize, așa cum am pățit eu la prima vizită la salonul Sublime Maison de Beauté din zona piața Dorobanți.

Deși lucrez la piața Muncii și locuiesc în Militari, nu mi-a părut deloc rău să fac un ocol prin Dorobanți pentru a testa serviciile noului salon, pentru că am găsit aici o atmosferă deosebită și oameni pasionați. Deși era o oră târzie, după programul meu de la birou, fetele m-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze și ceai cald și în timp ce am fost răsfățată am aflat și câteva detalii despre cum a luat naștere acest salon dichisit, care mă îndemna doar să mă fac comodă și să mă las pe mâna lor.

Îmi plac poveștile oamenilor care își urmează pasiunile, pentru că nutresc și eu câteva planuri similare în viitor și la fel ca Sublime Maison de Beauté, sper ca acestea să se concretizeze. Pe scurt, Alexandra Neculai lucra ca jurist dar plănuia să își deschidă un salon de frumusețe în care să ofere clientelor nu doar servicii de cea mai bună calitate, ci și o atmosferă deosebită și după părerea mea, este pe drumul cel bun.

sublime maison de beaute manichiura

Am ajuns la destinație fără probleme, am găsit foarte ușor salonul în apropierea pieței Dorobanți, pe Intrarea Tudor Ștefan, la numărul 17. Locația m-a impresionat de la început, pentru că arăta în același timp îmbietoare și prietenoasă, dar și rafinată. Am studiat cu atenție toate piesele de mobilier și decorațiunile și am descoperit printre acestea numeroase piese de pe wish list-ul meu de casă nouă, așadar m-am bucurat și mai tare. Piesa de rezistență, pe lângă paravanul în stil retro, este din punctul meu de vedere, fotoliul din zona de pedichiură, pe cât de cool design-ul, pe atât de confortabil.

sublime maison de beaute 0Răsfățul meu a fost asigurat de o Elena, semn, probabil, că trebuie să îmi ofer mai multă atenție și să fiu mai grijulie cu nevoile mele. Rar mi-a fost dat să întâlnesc o tipă atât de zâmbitoare și binevoitoare, care mi-a răspuns la toată pleiada de întrebări. Noroc că eram obosită, altfel mi-ar fi turuit gura încontinuu. Pentru că nu folosesc nici unghii cu gel, nici ojă semipermanentă, am avut de ales între diverse nuanțe de ajă de la OPI și Jessica și am optat pentru un bordo sidefat, care se potrivea cu garderoba de la evenimentele din zilele următoare. Cât despre masajul care mi-a completat pedichiura, nu pot să spun decât că a fost extrem de bine primit, iar aromele sărurilor folosite mi-au înviorat simțurile vizibil.

Pe lângă serviciile de manichiură și pedichiură, pe care le-am testat eu, la Sublime Maison de Beauté găsiți și servicii de cosmetică, coafor, frizerie dar și machiaj. În plus, salonul a fost gândit și ca spațiu de evenimente pentru grupuri de tipe ca mine și ca tine, care vor să îmbine utilul cu plăcutul și să se bucure de răsfăț în timp ce își petrec timpul cu prietenele, lângă un ceai aromat sau, de ce nu, de vin sau șampanie.

Deși este situat în partea cealaltă a orașului pentru mine, probabil că îmi voi mai face programare și altă dată, plimbările pe străzile cu nume de capitale, pline de cu case superbe, fiind un bonus.

Pentru detalii, urmăriți pagina de Facebook și site-ul și nu ezitați să le treceți pragul. O veți face și a doua oară garantat!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.