3 argumente să râdem mai des

Posted on

Sâmbătă seară am ieșit în oraș la o porție serioasă de râs, la Cafe DeKO, stinsă de niște cârnați picanți austrieci și o bere, o rețetă de relaxare pe care v-o recomand și vouă.

Urmăream frecvent show-urile de stand-up comedy de pe Comedy Central și show-urile artiștilor de la noi pe You Tube, dar pentru că orice performanță este mai de impact live și pentru că s-a deschis sezonul de ceva vreme, am decis să îmi iau porția de râs de la sursă, la Cafe DeKO. Ideea de double date la stand-up comedy a fost foarte bine primită de prietenii noștri (pentru că noi suntem cam plictisitori) pentru că își doreau să îl vadă pe Bobo live, așadar ne-am făcut rezervare sâmbătă seară la show-ul de la ora 8.

gifsec.com
gifsec.com

Noua locație de la Cafe DeKO este un upgrade binevenit comparativ cu locația de anul trecut, nu doar ca amenajare ci mai ales prin faptul că NU SE FUMEAZĂ în sală. Nu mi-a venit să cred, dar m-am bucurat din plin, iar la finalul show-ului fumătorii mai că s-au călcat în picioare să iasă, să tragă un fum. Ne-au făcut să râdem Natanticu, Vancică și Bobo și trebuie să recunosc faptul că ultimul a fost și cel mai haios, fapt confirmat și de râsul isteric din sală. Nici Vancică nu a fost mai prejos, pe când glumele lui Natanticu le auzisem deja și a doua oară nu mai sunt la fel de haioase. Riscul show-urilor de stand-up comedy.

Noua locație este pe strada Selari, nr. 14 și dacă vreți să mergeți vă recomand să vă faceți rezervare sau măcar să aveți grijă să intrați în sală din timp, să prindeți locuri bune. Nu cred ca își dorește prea multă lume să stea în primul rând, dar nici pe ultimul nu e ok, pentru că întotdeauna se va găsi cineva mai înalt decât tine în fața ta, conform legilor lui Murphy.

Fie că alegeți să mergeți la stand-up comedy sau să vă uitați la un serial de comedie sau să ieșiți cu gașca, râsul face bine în orice context. Iată 3 argumente să râdem mai des.

#1 Dacă râzi nu plângi, mai simplu de atât nici nu se poate. Decât dacă e super haios motivul și, deci, râzi cu lacrimi. Când râzi te simți bine, uiți de stres și alungi norii grijilor, care te împiedică să vezi situațiile corect.

#2 Râsul îți îmbunătățește sistemul imunitar. Gândurile negative, pe care nu ai cum să le experimentezi dacă râzi, cresc nivelul stresului, care scad imunitatea.

#3 Suntem ființe sociale, iar oamenii care râd și au sentimente pozitive îi atrag mai ușor în jurul lor pe ceilalți. În plus, să râzi cu cineva e mult mai fun!

Voi când ați râs ultima oară cu poftă și de ce? Repetați experiența!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.