Cum să ajungi să iubești iarna. 3 sfaturi de la o iubitoare a verii

Posted on

 

Întotdeauna am preferat temperaturile ridicate în detrimentul iernii, dar am învățat să iubesc și tot ce are anotimpul rece să ne ofere.

Fii superficială, alege cadourile!

Dacă faptul că iubesc cadourile – atât pe cele primite, cât și pe cele dăruite – mă fac să fiu o persoană superficială, atunci asta vreau să fiu. Prima lună de iarnă este luna cadourilor și chiar dacă nu primim mereu ce ne dorim – deh, lista este mereu prea lungă, ca să oferim destule alternative Moșului, nu de alta! – primim cel puțin atenția celor din jur și ne bucurăm de clipe minunate împreună.

Dacă ești fan Pandora îți poți crea un wish list cu bijuteriile favorite aici, pentru ca cei dragi / Moșul să îți poată face cadourile în cunoștință de cauză!

Când nu poți schimba ceva, te adaptezi

Ok, să te adaptezi nu înseamnă să înveți să iubești acel ceva, dar e un pas important pe drumul cel bun. Nu am cum să schimb sezonul decât dacă mă mut în altă țară, așadar am învățat să identific toate lucrurile care îmi plac în situația dată. Cănile de vin fiert în brațe la jumătatea mea, serile de jocuri cu prietenii și ninsorile dese care înghit orașul, sunt fabuloase și au farmecul lor. Cu măsură, bineînțeles.

<3 hainele călduroase și pufoase

Iarna aceasta a debutat cu temperaturi extrem de prietenoase, care ne permit să păstrăm încă superficial stratul de haine, dar când ai mai putea purta o jachetă atât de cool ca cea din pozele de mai jos, dacă nu iarna? Bine, bine, știu că instinctul v-ar îndemna să vă cufundați degetele în ”blănița” jachetei, dar nu vă recomand. Regula se aplică și în cazul părului, care arată bine tocmai atunci când nu îl ciufulește nimeni altcineva în afară de mine.

Vouă ce vă mai place la anotimpul rece? Ajutați-mă să fiu mai încântată de lunile următoare, care nu vor fi la fel de prietenoase.

palarie-stefanel-jacheta-stefanel

jacheta-jeans-stefanel

palarie-zana-boema-par-roscat

detaliu-jacheta-palarie-stefanel

jacheta stefanel

stefanel-jeans-jacheta

tinuta Stefanel zana-boema

Ținută Stefanel România

Foto & edit Dana Niculi, Food for your soul

Mulțumesc, Alexia, pentru prezență și răbdare în timp ce adulții se jucau.

O iarnă plină de zâmbete și haine pufoase și călduroase vă doresc!

 

 

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.