Cum poți să folosești cardul Starbucks Rewards

Posted on

Porția de energie de dimineață, răsfățul după prânz, o întâlnire business sau confidențele cu prietena cea mai bună, toate acestea au în comun o cană de cafea. Cu lapte vegetal, topping-uri savuroase sau neagră, simplă, opțiunile sunt mai numeroase decât ai crede.

Dacă și tu ajungi des în cel puțin una dintre cele 38 de cafenele Starbucks din țară, atunci cu siguranță vrei să știi în ce constă programul de loialitate tocmai lansat și cum poți folosi cardul Starbucks Rewards.

Cadou pentru iubitorii de cafea

Și nu numai. Oferta de produse din cafenelele Starbucks este extrem de variată, oricine poate găsi o mulțime de pretexte să ajungă aici. De la băuturile vedetă din meniu precum caramel latte sau tazo chai tea latte – favoritele mele – la negresa decadentă, cănile thermos haioase și până la cafeaua de specialitate pentru acasă, oricine își găsește un cadou pe plac aici.

Cum procedezi. Te duci în orice cafenea Starbucks, pui pe card creditul pe care vrei să îl faci cadou, iar după ce este consumat, cel care primește cardul îl poate reîncărca și folosi în continuare, pentru a se bucura de recompense.

Te bucuri de recompense

Dacă ajungi adeseori la Starbucks, toate achizițiile pe care le faci îți aduc steluțe în contul tău – la fiecare 2 lei consumați primești 1 steluță – până aduni 100 de steluțe și primești gratuit o băutură tall sau grande. Eu îmi iau de obicei câte o băutură de aproximativ 15 lei, ceea ce înseamnă că după 13 băuturi cumpărate o să primesc prima recompensă.

Dacă ești client fidel vei primi în scurt timp statutul de membru GOLD, dacă strângi în cont 200 de steluțe, echivalentul a 400 lei în mai puțin de un an. Odată ce atingi acest statut, primeștiu un topping adițional gratuit la fiecare băutură achiziționată. Prin topping se înțelege sirop, frișcă sau un shot de espresso. În plus, indiferent de statut, de ziua ta primești din partea casei băutura preferată plus un topping la alegere sau o prăjitură.

Cum intri în posesia cardului Starbucks Rewards

Cardul poate fi achiziționat doar din cafenele, unde poți adăuga creditul. Apoi, înregistrezi cardul pe starbucksromania.ro unde vizualizezi situația ta, poți adăuga credit sau poți achita fără card, prezentând codul de bare din contul tău online. Cool, nu?

Cardul în sine nu are niciun cost asociat, plătești așadar doar creditul pe care îl adaugi, fie la casă fie online. Ce ar mai fi important de precizat este că steluțele le primești doar dacă plătești cu cardul Starbucks Rewards. Nu poți achita cu un card obișnuit sau cash și să colecționezi recompensele, fapt care ce sper să se schimbe, pentru că nu sunt confortabilă cu ideea de a bloca bani pe un card pe care nu îl pot folosi la alte cumpărături.

Eu am primit cardul cadou cu credit 50 lei, mi-am activat contul și urmeză să fac și prima achiziție în curând. Sunt curioasă ce alte recompense ne pregătesc cei de la Starbucks în viitor în programul Rewards? Mi-ar plăcea niște merchendise ediție limitată sau personalizată. O cană cu numele Zâna Boemă ar fi cam mișto.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.