Cum mi-am găsit jumătatea #fărăzahăradăugat. Câteva lecții despre lucrul în echipă

Posted on

Eu și Dana formăm o echipă din luna martie a acestui an. Împreună organizăm Atelierele de gătit #fărăzahăradăugat, care au ajuns la cea de-a patra ediție și urmează din toamnă și altele, #fărănumăr? :))

Am început cu stângul

Aș vrea să scriu despre prima noastră întâlnire că a fost de genul ”ne-am văzut, ne-am plăcut” dar nu a fost nici pe departe așa. Eram mult-prea-tânăra-iubită a fratelui mai mare și oricine era dotat cu puțin simț de răspundere ar fi ridicat sprânceana. Opt ani mai târziu suntem cumnate oficial, vecine, prietene și partenere.

Tot istoricul de mai sus nu justifică sub nicio formă asocierea noastră într-o echipă de business. Prieteniile și relațile de rudenie sunt chiar ocolite atunci când vine vorba despre afaceri, iar la final de zi, pentru a putea continua demersurile de educare culinară și metode cool de deconectare, atelierele noastre sunt un business care trebuie să se autofinanțeze.

Un punct de cotitură pentru ambele

Am ales să o susțin pe Dana și să lucrăm împreună pentru că eu cred cu tărie în misiunea ei. I-am urmărit drumul în blogging și în nutriție de la început și știu că tot ce a realizat a fost din suflet, cu pasiune și din dorința de a ajuta. În plus, am identificat o oportunitate pentru mine, care eram într-un moment de cumpănă. Proaspăt freelancer, fără nicio perspectivă care să îmi facă inima și mintea să zburde, i-am propus să organizăm un atelier, să încercăm marea cu degetul.

4 luni și 4 ateliere mai târziu sunt la fel de convinsă că am făcut alegerea potrivită și că Dana este un bun profesionist și că este un partener de încredere pe acest drum. poate sună prea oficial, dar astea sunt calitățile pe care le cauți într-un partener de business, nu cât de bine se pricepe la bârfe sau ce înălțime are.

Ce urmează

Momentan ne bucurăm și noi de o scurtă pauză, că doar suntem oameni și avem și alte proiecte în paralel, să nu mai spunem și de familii, care ne simt lipsa. Apoi, după ce ne deconectăm puțin – eu mă duc la Untold, Dana în Toscana – reluăm planificarea pentru sesiunea a doua a atelierelor, din septembrie. Plănuim concepte noi dar și reluarea celor mai de succes, printre care cel dedicat deserturilor.

Ideea este că îmi doresc din suflet ca acest proiect să ia amploarea cuvenită. Adică îmi doresc să susținem schimbarea către un stil de viață sănătos începând cu viața mea, a prietenilor, a familiei și a tuturor celo care sunt pregătiți și au nevoie de un imbold să facă pasul. Este enorm de mult de lucru în această drecție și avem nevoie de cât mai multă susținere, din toate părțile. De la oameni cu mintea deschisă, gata să primească informația, până la branduri care vor să susțină schimbarea. hai și tu alături de noi!

De ce facem noi echipă bună

Nu mi-aș fi imaginat că o să fac echipă bună cu Dana, a fost un risc asumat. Suntem destul de diferite ca personalitate, dar avem aceleași principii și cred că asta a fost lucrul care ne-a ajutat cel mai mult. Asta și faptul că ne completăm din punct de vedere profesional și ne-am ascultat și respectat fiecare decizie și fiecare pas.

Susținere necondiționată

Amândouă am intrat în proiectul ăsta ca să ne facem treaba bine indiferent de provocări. Avem momente în care suntem sus, ne simțim indestructibile, dar sunt și momente în care suntem jos de tot din punct de vedere moral. Idiferent că e bine sau rău, suntem acolo una pentru cealaltă.

Ne completăm

Eu visez concepte, prezentări, emailuri, iar Dana orchestrează un one-woman-show magistral la atelier. Ea-mi aprobă materialele din prima iar eu mă minunez de nebunia frumoasă care se întâmplă negreșit de fiecare dată. Și asta nu pentru că nu vrem să ne supărăm una pe celaltă – ba chiar avem mereu sugestii și recomandări de îmbunătățire – ci pentru că fiecare crede în ce face cealaltă și traducem cum trebuie ce își dorește cealaltă.

Credem în ceea ce facem

Când dai de greu, soluția poate fi să renunți. Noi mergem mai departe și construim cărămidă cu cărămidă, victorie peste victorie. Chiar și atunci când mai greșim, învățăm și data viitoare știm sigur că va fi mai bine.

În loc de final

Dana, vreau să îți mulțumesc încă o dată pentru faptul că ai avut încredere să faci echipă cu mine și să pornim împreună în această aventură și mai ales îți mulțumesc că ești jumătatea mea #fărăzahăradăugat. Pentru inspirație, pentru prietenie și mai ales pentru că ești tu!

Let’s do this!

Foto Andrei Nedelea / Poze cu case

Locația Caffe Boutique Kardinale

Ținute Mathilde

P.S. Pe Dana o găsiți aici: blog danielaniculi.ro / facebook Food for your soul / instagram daniela_niculi

 

 

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.