Cum a fost prima ediție a Atelierelor de gătit #farazaharadaugat

Posted on

O după-amiază de sâmbătă cu deserturi fără zahăr, oameni noi și frumoși cu interese comune și un spațiu modern, primitor, excelent echipat. Acestea sunt coordonatele primei ediții a Atelierelor de gătit #fărăzahăradugat, o întâlnire offline a comunității Food for your soul.

Mutăm comunitatea din online în offline

Sunt o mare susținătoare a comunităților. Așa cum în trecut un copil creștea în comunitate, fiecare contribuind la bunăstarea lui, oferind ce poate, așa îmi imaginez că ar trebui să funcționeze lumea și acum, cu oameni care se sprijină reciproc. Daniela de la Food for your soul este unul dintre acei oameni care a reușit să adune în jurul ei o adevărată comunitate căreia îi împărtășește rețete delicioase testate în propria bucătărie, dar mai ales bucăți din sufletul ei, experiențe și idei pentru o viață echilibrată.

Cred în munca Danielei, am avut ocazia să testez  rețetele ei și știu că intențiile ei sunt acolo unde trebuie, așadar m-am bucurat enorm să mă alătur proiectului ei, Atelierele de gătit #farazaharadaugat. Ce poate fi mai frumos decât să lucrezi alături de un prieten în care crezi?

Ediția 1, deserturi

Evenimentul s-a ținut la Kuxa Events, un spațiu extrem de modern și primitor, dedicat evenimentelor de cooking de grup, de la aniversări, teambuilding-uri, brainstorming-uri și orice alt concept de eveniment care implică gătitul ai avea în minte. La atelier au participat 15 persoane alese din comunitatea Food for your soul cu ajutorul unui chestionar, iar accesul a fost gratuit.

Ne-am întâmpinat invitatele cu gustări Finn Crisp (un brand de panite Maresi) pe care am adăugat cremă de brânză și guacamole, cu apă aromată, care părea că a capturat soarele primăverii dar și cu o parte dintre deserturile pe care urma să le preparăm în cadrul atelierului.

După ce ne-am cunoscut am trecut la bancurile de lucru să studiem ingredientele pe care le vom folosi la gătit și pentru a ne familiariza cu aparatura. Am preparat 3 deserturi rapide și extrem de delicioase, care au ieșit perfect tuturor celor 5 echipe de lucru: mousse de ciocolată, clătite vegane cu ovăz și banane și bomboane raw cu nucă de cocos.

Toate ingredientele folosite au fost comandate de pe site-ul Vegis.ro, iar aparatura și tigăile au fost oferite de Tefal, care are în derulare o campanie grozavă în această perioadă, Fabrica de clătite, în cadrul căreia puteți câștiga o călătorie în jurul lumii și alte premii minunate. A fost dragoste la prima clătită pentru toată lumea cu tigăile Tefal, trebuie să recunosc! Cât despre aromele mousse-ului și bomboanelor raw, nici nu am cuvinte să povestesc, pentru că îmi plouă literalmente în gură când îmi amintesc și asta datorită ingredientelor de cea mai bună calitate.

Ne-am despărțit prietene

Am povestit, am pus întrebări, ne-am amuzat de fail-urile de acasă și am împărtășit mici secrete de stil de viață sănătos, iar cele 2 ore dedicate evenimentului s-au transformat în 3 ore de chimie pură. Mai rar un grup atât de compatibil și armonios de necunoscuți, asemeni celei care i-a adunat în jurul ei.

La final ne-am bucurat să le oferim cadou noilor noastre prietene câte o tigaie Tefal, un voucher de reducere valabil pe site-ul Vegis.ro, partenerul nostru într-ale #FaraZahar – au si ei un challenge luna asta chiar pe acest subiect, să căutați campania lor #VegisChallenge – și un voucher de o săptămână la World Class.

Dacă-ți place ce am povestit mai sus, rămâi cu ochii pe pagina Food for your soul, vom anunța în curând data și tematica următorului atelier. Tot ce pot să-ți spun este că suntem extrem de entuziasmate și că vă pregătim o nouă ediție cel puțin la fel de minunată!

Mulțumim încă o dată partenerilor de la Vegis, Tefal, Maresi, dar și World Class și Meli Melo Deco. Mulțumirile noastre merg și către partenerii media Yum Stops, Gabriela Simion și The Trends.

Ce spui, ne vedem la următorul atelier?

Mai multe poze aici.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.