Avengers: Infinity War – filmul care unește și destramă Universul

Posted on

Imaginează-ți că cineva a luat în mână o radieră (gumă de șters adică) și a început să șteargă random personaje din Universul Marvel. The horror!!!

Ați mai văzut un film cu atâtea personaje pe afiș? Ei bine, în film apar și mai multe personaje pe care le iubim, dintre care Autorul, prin Thanos, elimină cu dărnicie. Vreau să știu și eu cine a decis cine iese din film, aș avea câteva să îi spun.

Nu prea mai fac diferențe dintre teasing și spoilere, pentru că am plecat șocată de la film, așadar îmi cer scuze în avans celor dintre voi care fac greșeala să citească mai departe și consideră că am împărtășit prea mult. Eu sunt genul care se uită la filme mai degrabă pentru felul în care este spusă povestea, nu pentru ce se întâmplă la final, de aceea poate le mai scap.

Dacă ai impresia că nu prea face sens nimic din ceea ce scriu, așa este, pentru că sunt literalmente copleșită după ce am văzut în seara asta.

Thanos, tatăl Gamorei din gașca Gardienilor, are și el o idee fixă, că Universul ar fi mai înfloritor dacă ar reduce la jumătate numărul locuitorilor iar calea să-și îndeplinească meteahna este să strângă cele 6 pietre ale Infinitului, care sunt împrăștiate prin Univers, unele chiar la prietenii noștri super eroi.

Te-ai gândit vreodată să îi vezi pe Iron Man și pe Dr. Strange împreună? Sau pe Thor și Star Lord măsurându-și virilitatea în trimbrul vocal? Sau pe Tyrion Lannister și Rocket meșterind la o armă nouă împreună? Hai, bine, nu apare Tyrion, dar Peter Dinklage are un rol mare la propriu în ultimul film Avengers.

Thanos începe vânătoarea pietrelor prin Univers – prima oprire zeii. Thor și-o ia, dar este salvat de Gardienii Galaxiei, care îl ajută să ajungă pe Pământ, unde Căpitanul America, Wanda Maximoff și Pantera Neagră își unesc forțele. Între timp, Omul de oțel, Dr. Strange și Star Lord ajung să facă front comun împotriva lui Thanos pe planeta lui natală.

Filmul este impresionant din toate punctele de vedere, este cum mi-aș imagina eu o zi într-un super parc de distracții, unde ai parte de o mulțime de aventuri spectaculoase și întâlnești mai mulți eroi decât poți face față. Singurul lucru care lipsește e umorul, care mă așteptam să fie mai abundent de vreme ce vorbim despre Universul Marvel, care excelează în caterinci, dar e de la sine înțeles de ce.

Sunt curioasă vouă cum vi s-a părut Avengers Infinity War și după cine plângeți. Schimbăm impresiile în privat, ok?

 

2 Comments

  1. Diana Duca says:

    Wow, ce rapida ai fost <3
    Si mie mi s-a parut impresionant.

    1. Elena says:

      Stiam ca ma asteapta zile pline si daca nu ma pun pe treaba nu o sa am cand sa scriu. Se cam vede ora la care l-am scris dar oricum totul mi se cam pare spoiler 😅😅

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.