Cu ce ne încălțăm iarna asta

Posted on

Tamaris ne propune o selecție generoasă de încălțări cool & confortabile pentru iarna aceasta: pantofi chic, bocanci urbani, cizme versatile și botine cu toc bloc.

Am și eu o curiozitate. Dacă dai un search pe Pinterest după termenul ”winter streetstyle” la rezultate vezi o mulțime de dudui în sandale sau pantofi stiletto, dar înfofolite bine sus. Prietena mea, Alexndra, mi-a confirmat că așa se poartă fashionistele pe bune la Londra, deci am putea presupune că nu sunt eu suficient de plimbată prin lume, dar care este scopul? De ce să porți sandale cu pufoaică iarna? De ce să nu porți încălțăminte de sezon, care te protejează și care arată și bine? Uite câteva ținute cool și potrivite pentru sezonul care tocmai a început.

3 ținute chic care te vor inspira iarna aceasta

Office Fashionista

Sunt fericită că am o ocupație care nu îmi impune un anumit stil vestimentar, dar în același timp sunt prea comodă ca să fiu creativă cu ținutele de la birou.

Dacă ar fi să-mi compun o ținută de iarnă de birou, aș combina o fustă midi plisată cu un pulovăr moale cu un detaliu inedit – mânecile clopot în acest caz – la care aș încălța ghetele cu sclipici de la Tamaris. Laptopul l-aș pune într-un rucsac încăpător și neapărat aș arunca în jurul gâtului și o blană faux colorată.

Și aș lucra toată ziua din cafenele, ca să le înveselesc ziua și celor din jur.

Big & comfy

Hmmm… am detestat dintotdeauna hainele butucănoase, ”de iarnă” din cauză că sunt petite și mai am și forme, deci aveam impresia că arăt ca un om de zăpadă iarna. Acum nu mai am problema asta, pentru că se poartă hainele maxi, iar confortul a devenit o necesitate și pentru mine.

Ținuta de mai jos am gândit-o pentru o zi de alergat prin oraș după cumpărături, nu prin mall, evident, ci pe la magazinele din stradă, din tot orașul. Nu am mașină, deci probabil aș merge mult pe jos, prin frig, de aceea mi-am permis să adaug atât de multe straturi.

Oricât de tentată aș fi, cu o asemenea ținută nu aș putea proba mai nimic, nu aș încăpea în cabinele de probă, deci s-a zis cu shoppingul impulsiv. Muahahaha!

ghete-tamaris

Retro babe

Am o mare slăbiciune pentru stilul anilor 70′, deci nu pot decât să mă bucur de faptul că tocurile bloc sunt mai ușor de găsit acum în magazine.

Ținuta de mai jos mi-am imaginat-o pentru o ieșire în oraș cu fetele, îndrăzneață prin lungimea fustei, dar simplă și de efect. Pur și simplu ador paltonul roșu supradimensionat, iar rucsacul argintiu este miaudorabil!

tamaris-cizme

Mai multe opțiuni de încălțăminte de la Tamaris, mai jos. Care este stilul tău și pe care le-ai purta tu?

tamaristamaris_bocanci-urbanitamaris_cizme-lungitamaris_stilettotamaris_toc-bloc

Puteți cumpăra online încălțăminte Tamaris de pe answear.ro, ilpasso.ro și epantofi.ro.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.