Agendele pictate, o idee de cadou inedită

Posted on

A început oficial numărătoarea inversă până la Crăciun și listele de cadouri trebuie definitivate cât mai curând, de aceea vă vin în ajutor cu o idee de cadou inedit, agendele pictate de la Lyria.

Dacă și tu te numeri printre cei care încă își notează întâlnirile sau ideile geniale în miez de noapte cu pixul pe hârtie, agendele pictate de la Lyria ar putea fi cadoul perfect pentru tine și cei dragi. Îmbrăcate în huse detașabile din piele pictată manual, agendele pot fi schimbate atunci când le umpli paginile de planuri și idei. Sau poți să îți faci chiar o colecție proprie, cu modele pe comandă.

noiembrie_1400x-650_agende_2

Lyria – povestea ta pictată este un brand românesc de genți pictate manual, care a lansat deja mai multe colecții de succes: SYMBOLS, RomânIA, Blossom, Places, Soul Art și Architecture. În plus, poți adăuga o husă de telefon și un portfard și ai un set complet de accesorii din piele de cea mai bună calitate.

Creatoarea acestor minunății este Armina Popeanu, de profesie arhitect și specializată în design vestimentar, design de pantofi și stilism. Primele creații Lyria au fost realizate în urmă cu doi ani, iar acum brandul a ajuns să fie cunoscut și în afara țării. Produsele sunt create într-un atelier din inima Transilvaniei, aparținând tot Arminei, astfel că procesul de producție este atent controlat. Picturile sunt realizate manual cu vopseluri speciale, ceea ce asigură o durată de viață a produsului de 3-5 ani.

Ție ce model ți-ar plăcea să ai pictat pe agenda/geanta/portfardul tău?

romania_slide

sebilleredpoppies2

adellelilia2

lyria-19

lyria-1

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.