Cerul înstelat, cea mai frumoasă amintire de acasă

Posted on

Aproape jumătate din viață mi-am petrecut-o departe de casă, dar am păstrat mereu în minte imaginea cerului plin de stele din copilărie, care mă liniștește oriunde aș fi.

Una dintre cele mai dragi amintiri din copilărie este cea a nopților liniștite, cu cerul plin de stele, ca o plasă de vise. Nu am vrut niciodată să descopăr misterele Universului, ci mai degrabă să mă las purtată de imaginație și admirație. Iar nopțile în care eram neliniștită departe de casă, căutam stelele și nemărginirea lor mă făcea să mă relaxez.

pandora-charm-colectia-de-iarna-steleCând eram mică citeam extrem de mult, până noaptea târziu. Era momentul meu de bucurie maximă, în care mă transformam în funcție de poveste în personaje diferite, dar mereu aventuroase. Iar după ce mai terminam o carte, savuram cât de mult puteam victoria sau îmi alinam rănile, în funcție de finalul ei. Trăiam niște povești extraordinare, finalizate întotdeauna cu o vizită sub cerul înstelat și infinit, către care îmi înălțam dorințe ascunse.

pandora-set-colectia-de-iarna

Acum am casa mea, iar stelele sunt tot acolo, sus și îmi zâmbesc complice în fiecare seară când mă uit la ferestrele care abia așteaptă să fie luminate.

Colecția de iarnă de la Pandora este inspirată de magia și misterul cerului noaptea. Pietre albastre montate cu grijă în bijuteriile din argint strălucitor, stele și flori de gheață împodobesc noile piese din colecția de iarnă. Aceasta conține seturi compuse din brățări, cercei și charm-uri care pot fi combinate în funcție de preferințele fiecăruia.

pandora-charm-iarna

Descoperă mai jos noile bijuterii din colecția de iarnă Pandora, care vă așteaptă acum în magazine, gata să vă împodobească și să vă complimenteze ținutele de Sărbători în familie. Vouă ce amintiri vă trezesc stelele?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.