Copilăria într-o gumă de mestecat Orbit Bubbemint

Posted on

Cineva să mă oprească din făcut baloane! La mine pe birou au ajuns noile gume de mestecat Orbit fără zahăr cu o aromă nouă, dar plină de amintiri – Bubblemint.

Noul sortiment îmbină aroma fructată cu notele proaspete de mentă și ne amintește de o mulțime de clipe vesele din vremuri mai simple.

Dincolo de gustul delicios, noua gumă de mestecat Orbit Bubblemint are grijă și de sănătatea orală, ajutând la restabilirea nivelului optim al PH-ului și la păstrarea dinților curați și sănătoși.

Orbit Bubblemint nu conține zahăr, menține sănătatea orală și oferă o senzație de curățare unică, care te scapă de resturile de mâncare, atunci când nu ai pasta și periuța de dinți la îndemână. Guma de mestecat fără zahăr este varianta la îndemână de a avea grijă de cavitatea bucală pe parcursul zilei prin neutralizarea acizilor și prin curățarea dinților de fiecare dată când mâncăm și bem

Odată cu gumele, pe care le-am împărțit cu bucurie și colegilor, am primit și un joc pe care l-am făcut și eu cadou de Crăziun nepoților. Nu știu cât de entuziamați au fost ei, dar eu abia aștept să îmi amintesc de jocurile copilăriei și chiar să mai testez altele noi, pe care îmi permite vârsta, evident!

Aflați mai multe informații pe site-ul: mestecaorbit.ro și pe Facebook.

O zi de luni colorată și veselă vă doresc!

OOH_Orbit Bubblemint_6x3

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.