Concediu la Untold, reteta pentru cel mai distractiv concediu

Posted on

Când mă gândesc la concediu, liniștea este ultimul lucru care îmi vine în minte, deși am mare nevoie de ea uneori. Pentru mine relaxarea înseamnă deconectare și asta pot să o fac perfect la festival.

Opțiuni de festivaluri avem o mulțime, atât în țară cât și în afară, dar pentru mine Untold este destinația perfectă pentru concediul din vara asta. După ce am participat pentru prima oară anul trecut, nu am de gând să ratez nici ediția de anul ăsta și o să vă explic mai jos de ce.

1. Zeci de artiști pe care îi ascult în timpul anului performează live pe scenele Untold

Nici nu îi enumăr pe headliners, pentru că nu sunt neapărat fanul lor, o să mă găsiți mai degrabă pe la scenele mici pe mine. Dintre favoriti ii mentionez pe Charli XCX, Mo, Lost Frequencies, Hurts, Alexandrina, Cuantune, Kadebostany, etc.

2. Activități speciale și un cadru de poveste, care creează o atmosferă de relaxare totală

Dragoș a fost fascinat de atmosferă și i-a plăcut chiar și muzica, după festival a făcut chiar un playlist special Untold, pe care îl ascultăm în mașină la maxim. Ei bine, daca ai reusit sa faci un rocker sa se simta bine intr-o locatie in care in mod normal nu l-ai intalni, eu cred ca oricine se va relaxa si se va distra. In plus, brandurile pertenere pregatesc o multime de activitati si instalatii fascinante, care te vor transpune intr-o cu totul alta lume: jocuri, cabine foto, zone de relaxare, zone de infrumusetare, etc.

3. Descoperi un oraș superb și împrejurimile lui

Clujul este un oraș simpatic, în care deja mă simt ca acasă, iar împrejurimile sale au atât de multe de oferit! Dacă mai aveți ceva energie să vă treziți cât de cât devreme, puteți să explorați împrejurimile înainte de distracție. Aveti lacul Tarnita, salina Turda, gradina botanica, Muzeul Etnografic al Transilvaniei si chiar Castelul de la Bontida, unde are loc Electric Castle. Sau puteti sa dormiti, sa va odihniti, nu trebuie sa va suprasolicitati.

4. Te întâlnești cu o mulțime de prieteni și îți faci alții noi

Cu cine m-am întâlnit anul trecut la festival am făcut-o din întâmplare, iar cu cine am plănuit, nu am reușit să mă văd. În plus, am cunoscut oameni noi si am aprofundat relatiile cu oameni cu care ma stiam doar din vedere. Statutul de prieten de festival este unul important, va garantez!

5. Sentimentul permanent de descoperire

Pe lângă toate distracțiile enumerate mai sus trebuie să ai în vedere și că o să ai nevoie de un buget generos dar și câteva zile libere, cel puțin 3. Eu zic că merită să îți iei mai multe și să rămâi prin zonă, să te bucuri și de drum  – nu ăla fizic, că îți piere orice Zen!

Anul trecut, noi ne-am făcut concediul la Untold, adică mi-am luat liberă și săptămâna de după festival și ne-am întors acasă pe drumul cel mai lung, în ritmul nostru, explorând și… la timp pentru cel de-al doilea festival al verii, Summer Well. Nu am mai fost în stare de mare lucru, adică am fost strict la concertele care ne interesau, dar a fost senzațional și îmi doresc să recreez experiența și anul ăsta.

Tu cum o să îți petreci concediul de anul ăsta? Ai pe listă și vreun festival?

My outfit from yesterday @Untold #ootd #slipdress #pyjamadress #iamcosmo

Une publication partagée par Zâna Boemă (@zana_boema) le

It’s #Nerve show #UntoldFestival #coolbabes #goodmusic #dj

Une publication partagée par Zâna Boemă (@zana_boema) le

 

1 Comments

  1. M-am răzgândit de două ori și am ajuns la Untold. A meritat? – ZÂNA BOEMĂ says:

    […] după ce am postat articolul despre cât de mișto este concediul la Untold, mi-am dat seama că planul meu era irealizabil. […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.