Cele mai frumoase flori de primăvară sunt în noua colecție Pandora

Posted on

 

Chiar și drumul spre birou este mai frumos atunci când trec pe lângă copacii ”ninși” cu flori și inima e mai ușoară când îmi umplu nările de mirosul discret al florilor de primăvară. Nu știu cum, dar copacii din drumul meu sunt atât de parfumați că parcă nu mai văd convoiul de mașini furioase sau figurile plictisite de la metrou.

Primăvara este, fără îndoială, cel mai frumos anotimp, care ne aduce primele flori ale anului și ne repune zâmbetul pe buze. O bucurie similară, dar mai rezistentă în timp, ne-o face Pandora, cu o nouă colecție cu flori delicate și alte bijuterii lucrate cu migală.

Pandora ne surprinde cu o nouă colecție dedicată primăverii, care ne prezintă minunate creaţii minimaliste în ton cu trendurile din modă. Texturile strălucitoare, detaliile delicate şi tăieturile inovatoare ale pietrelor se regăsesc în inele fabuloase, care pot fi purtate suprapuse, cercei superbi şi o brăţară fixă bangle, reprezentând un stil feminin şi primăvăratic.

Pete de culoare

Pietre de zirconiu cubic şi cristale sclipitoare împodobesc inele din argint 925 şi aur de 14k. Culorile lor scânteietoare şi formele îndrăzneţe urmează influenţele modei pastelurilor şi a noii culturi pop. Tăieturile şi şlefuirile unice ale pietrelor creează efecte fascinante de reflexie a luminii.

LOW_PAN_PR_SPR16_KRISTINA_SENSE_01_rgb

Geometrie florală

Ilustrând motivele şi modelele geometrice de pe podiumurile de modă ale primăverii, PANDORA oferă reinterpretări grafice ale florilor. Cercei stud eleganţi şi inele din argint 925 şi aur de 14k ilustrează mijlocul concentric al florilor, prin cercuri descrescătoare, împodobite cu pietre.LOW_PAN_PR_SPR16_KRISTINA_FLORAL_LACE_01_rgb

Margaretă dantelată

Inspirate de trendul modelelor dantelate fine, margaretele se întrepătrund graţios în lanţul cu pandantiv PANDORA. Formele bogat detaliate din argint 925 readuc în atenţie farmecul şi estetica clasicei broderie anglaise. LOW_PAN_PR_SPR16_KRISTINA_POETIC_01_rgb

Din nou, inelele suprapuse sunt cele care mi-au atras atenția, vouă care dintre noile bijuterii de la Pandora vă plac mai mult?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.