Cele mai cool încălţări #românEŞTI pentru toamna 2016

Posted on

Nu ştiu pentru voi cum este, dar pentru mine shopping-ul a devenit un mare stres, de aceea vă fac cadou o selecţie de încălţări cool pentru toamna asta, exclusiv de la branduri româneşti. Dacă tot am căutat pentru mine, să profite și alții „în nevoie”, nu?

Nu ştiu dacă are legătură cu faptul că sunt femeie şi deci complicată, dar shopping-ul a devenit un adevărat motiv de stres pentru mine. Iată cam ce se întâmplă în mintea mea când îmi dau seama că am nevoie de ceva nou:

  • yaaay, long time no shopping! Woop, woop! 😀
  • stai, chiar am nevoie de asta? oare nu pot să mai port şi toamna asta ghetele alea care îmi fac bătături/au tocul tocit/sunt zgâriate?
  • biiine, e timpul să cheltui nişte bani doar pentru mine, I’m a working girl, I deserve new things;
  • but wait, când, cum şi în ce fel? Nu am timp de mers prin magazine, online nu mi-am comandat niciodată, acolo doar mă inspir;
  • hai să facem o documentare online, apoi merg să probez în magazinul fizic; cer şi sugestii de la prietene şi studiez de unde-şi cumpără alte fashioniste lucruri;
  • (după câteva seri de navigat aiurea online) mi-am făcut un shortlist, le iau prin eliminare la probă în magazinele fizice: perechea nr. 1 nu e în magazin pe mărimea mea, perechea nr. 2 nu mi se potriveşte, perechea nr. 3 nu o pot asorta cu nimic din garderobă… am ajuns de unde-am plecat. Nu am nicio opţiune;
  • după o lună intru aiurea într-un magazin pe care nici nu l-am luat în considerare şi găsesc ceva să mă dea pe spate.
  • THE END

Ei bine, de data asta am nevoie de încălţări noi, iar rotiţele au început deja să se mişte. Astăzi m-am documentat în ceea ce priveşte brandurile româneşti care au magazin online şi am făcut un short list de care m-am gândit că aţi putea profita şi voi. Iată, aşadar cele mai cool modele pentru toamna 2016:

Pantofi

High heels for 2016 autumn

 

Ghete

Autumn 2016 boots

 

Flats

Flat shoes autumn 2016

 

Magazinele brandurilor româneşti în care am căutat încălţăminte sunt: Musette, Il Passo (sunt extrem de impresionată de ultima colecţie), Garkony (brand basarabean care şi-a deschis primul magazin fizic în Park Lake Mall), The 5th element şi Smiling Shoes şi am făcut o selecţie extrem de mică. Intraţi la ei pe site-uri, e un răsfăţ vizual!
Vă invit şi pe voi să luaţi în considerare brandurile autohtone atunci când aveţi nevoie de ceva, sau când vreţi să vă clătiţi ochii pur şi simplu cu ceva frumos. Găsiţi colecţii din ce în ce mai bune, cu design original şi creativ, de cea mai bună calitate. Poate că în unele cazuri preţurile sunt mai mari decât cele din magazinele din mall, dar fac toţi banii.
P.S. nu uitaţi nici de magazinele de producător, nu au site-uri sau cele mai cool modele, dar se găsesc şi comori la preţuri foarte accesibile acolo.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.