Bridget Jones însărcinată, comedia care smulge hohote de râs toamna asta în cinematografe

Posted on

 

Nu sunt un fan al lui Bridget Jones, ba chiar mi s-au părut stupide primele două filme, dar a trecut deja multă vreme de la ultimul film în cinematograf, așadar am zis să merg să îl văd.

Să râzi în hohote la un film de la care nu ai așteptări, asta da realizare! Chiar dacă nu e frumos să râzi de necazul altora – majoritatea situațiilor erau de-a dreptul penibile, tipic pentru Bridget – dar seninătatea cu care aceasta se ridica din noroi și intra în următoarea ”băltoacă” m-a frapat.

Bridget Jones e o tânără-fată-bătrână de 43 de ani, sărbătoriți fără voia ei, cu fast chiar, la începutul filmului. Fără partener, fără copil, fără alte perspective romantice, mai că îi convine de minune statutul marital și se hotărăște să-și vadă de viață chiar în această formulă.

În momentul în care a decis că se simte bine în pielea ei, eroina noastră are parte de două aventuri de-o noapte favorizate de cantități considerabile de alcool, finalizate cu o sarcină. Să se bucure sau să fie supărată? Pentru că ambele aventuri s-au petrecut sub aceleași auspicii și pentru că acul de amniocenteză este înfricoșător de mare, Bridget amână momentul în care va afla parternitatea copilului său. De aici iau naștere și mai multe situații absolut hilare de competivitate între potențialii tătici șarmanți și alte gafe magistrale din partea lui Bridget.

Renee Zellweger, actrița din rolul principal, arată cel puțin ciudat la față. Deși nu are mai deloc riduri, fața ei arată ca a unei femei de 60 de ani, cu aspect de granny, pe când picioarele și corpul ei arată excelent. Au fost scene în care îmi venea să întorc privirea, aveam impresia că actrița are pe față o mască din aceea peel-off și o să crape în curând, dar asta nu m-a oprit de la a mă bucura de scenele savuroase alături de prea simpaticii ei colegi de platou. Lăsând operațiile cosmetice eșuate la o parte, este o actriță cu haz și se potrivește excelent în acest rol.

Zâmbetul lui Patrick Depsey este cu adevărat cuceritor, iar Colin Firth este al naibii de seducător în rol de britanic scorțos, dar îndrăgostit până peste cap de amețita de Bridget Jones. Emma Thompson merită și ea menționată, în rolul ginecologului, care oferă cu o doză considerabilă de cinism susținerea de care are nevoie o mamă geriatrică și fără tată pentru copilul ei.

Coloana sonoră a filmului este un alt plus, sunt incluse hit-uri la modă, ba chiar avem parte de o apariție surpriză din partea lui Ed Sheeran, care este confundat de Bridget și prietena ei cu un băiat de a Starbucks.

Vă invit cu toată încrederea să mergeți să vedeți filmul, este o metodă bună de relaxare alături de câteva prietene într-o seară de toamnă, după ce dați o fugă prin parc. Nu știu ce să spun despre partenerii voștri, dacă sunt dispuși să râdă, cu siguranță că se vor amuza și ei dacă vă vor însoți, dar Bridget Jones însărcinată e mai degrabă un film pentru fete.

Aștept cu drag și impresiile voastre dacă mergeți să vedeți filmul și poate să îmi spuneți care este scena voastră favorită. Eu nu pot să numesc doar una singură.bridget-jones-insarcinata

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.