Cele mai bune citate din Fetele Gilmore

Posted on

 

Fiecare dintre noi are o relație specială cu Fetele Gilmore, iar eu o să v-o prezint pe a mea, odată cu cele mai cool și haioase citate din serialul nostru favorit ever.

Am auzit atât de des despre Fetele Gilmore, încât într-o vacanță de vară din timpul facultății mi-am pus mintea cu el și l-am văzut în timp ce-mi făceam de cap cu niște accesorii handmade. Nu reușeam să-mi găsesc de lucru, eram frustrată și dezamăgită, așadar m-am dus acasă, la țară, să-mi ling rănile.

Eram doar eu și mama acasă, iar zilele parcă treceau la fel de greu, așa că mi-am făcut de lucru cu niște accesorii handmade, cred că cea mai mare colecție realizată de mine vreodată. În timpul acela am experimentat cu o mulțime de materiale și modele, a fost chiar mișto și cred că alternam cu desene, în încercarea de a face ceva util cu timpul meu. Partea cea mai fun a constat în maratoanele zilnice cu fetele Gilmore.

A fost o vară grea, dar Rory și Lorelai au făcut să treacă timpul mai repede și mai frumos pentru mine. De aceea aștept cu nerăbdare să le revăd și să fiu din nou martor al conversațiilor profund filozofice mamă-fiică, amorurilor mult prea analizate și prieteniilor trainice și pline de învățăminte.

Ca să intrăm cu adevărat în atmosfera din Stars Hollow, vă propun să facem împreună o selecție a celor mai semnificative citate:

Atunci nu obișnuiam să beau atât de multă cafea, dar acum înțeleg exact de ce iubeau atât de tare fetele Gilmore această licoare magică!

citat-1

Prietenii adevărați la cafea se cunosc 🙂

citat-11

Cui nu-i place cafeaua?

citat-8

Bărbați = Belele

citat-10

O previziune sumbră, dar corectă…

citat-6

Da, da, să ne facem de cap să avem ce regreta mâine!

citat-9

E aiurea dacă mă regăsesc în ideile lui Kirk?

citat-5

Bine punctat, Lorelai!

citat-2

Not today!

citat-7

Care sunt vorbele de duh ale Fetelor Gilmore care v-au marcat? Nu uitați, noul sezon revine pe Netflix din 25 noiembrie!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.