Bucureștiul în 3 ținute de toamnă

Posted on

 

În fiecare toamnă am aceeași problemă cu garderoba, amân să scot la purtare hainele groase până în ultima clipă. Cu toate astea, ținutele de toamnă pot fi la fel de cool precum cele de vară, chiar dacă porți mai multe straturi.

Am prins ultimul weekend călduros din toamnă și am plecat la plimbare pe străzile din cartierul Cotroceni, la vânătoare de case și de culori. Deși ne-am plimbat doar pe câteva străzi, am descoperit mai multe locuri minunate decât ne-am așteptat, cadre numai bune de pozat.

Cea mai frumoasă activitate de duminică este să te plimbi pe străzile cu case vechi din orașul tău și să îți imaginezi povești despre locatarii lor sau să îți imaginezi cum le-ai decora tu. Orașul ascunde multe secrete și multe comori, care așteaptă cuminți să fie descoperite, iar ținutele cele mai confortabile ținute pentru plimbările în aer liber le găsești cu siguranță în magazinele Kenvelo.

După ce ați prins roșu în obraji și poftă de mâncare, ziua se poate termina cu o masă copioasă, digerată pe ritmuri de jazz într-o atmosferă specială. Ultima mea revelație în materie de going out este Copper’s Pub, o alternativă perfectă pentru aglomeratul Centru Vechi, despre care o să vă povestesc mai multe în curând. Cât despre ținută, un singur obiect schimbat o poate transforma dintr-o ținută casual, de zi, într-o ținută ”ready to party”. Cine știe, poate în seara asta vei fi tu pe scenă!

Sunt curioasă, care sunt străzile voastre preferate din oraș și unde vă simțiți cel mai bine să încheiați o zi specială?

dsc_7042

dsc_7056

dsc_7102

dsc_7073

dsc_7140

dsc_6902

dsc_6918

dsc_6884

dsc_6937

dsc_6880

dsc_7159

dsc_7203

dsc_7229

dsc_7191

dsc_7232

Foto: Andrei Nedelea

Ținute: Kenvelo

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.