Motivational Mondays: work you ass off, princess!

Posted on

Recunosc, sunt o persoana comoda, dar am de gand sa schimb asta la mine, pe toate planurile.

Comoditatea este cea care ma impiedica de multe ori sa imi realizez planurile, ajutata de un talent deosebit de a inventa scuze atunci cand nu gasesc motive concrete pentru a nu-mi onora promisiunile fata de mine. Sunt, asadar, cel mai important inamic in calea dezvoltarii mele. Sunt o boema in sensul literar al cuvantului, dar si asta se poate schimba fara probleme.

Am inceput sa fac sport/miscare de numeroase dati, dar de fiecare data am renuntat fara parere de rau. Ba nu aveam timp sa ajung la sala, ba nu aveam echipamentul potrivit, ba imi era lene sa ma trezesc mai devreme, ba era vremea potrivnica, ba nu se incadra sala in bugetul lunar, ba orice scuza marunta puteam gasi. Intotdeauna imi spuneam ca de luna viitoare o sa fac asta si de fiecare data am renuntat prea usor.

Am o silueta decenta, forme atragatoare si arat chiar bine goala, dar ca in cazul fiecaruia, este loc de mai bine. Motivatia mea de a face sport/miscare nu este pentru ca trebuie sa slabesc sau pentru ca imi este jena sa ma privesc goala, ci pentru ca am nevoie de ea fizic si psihic, sa ma ajute sa ma simt bine cu mine din alte puncte de vedere, sa ma disciplineze, sa ma ambitioneze si sa arat pe cat de bine pot.

Stiu ca cel mai onorabil mod de realiza ceva este de a o face in intimitate, fara sa te lauzi, dar daca impartasesc si altora planurile mele cred ca voi fi putin mai motivata sa le urmez cu strictete dar si sa inspir si pe alti oameni comozi sa faca o schimbare in viata lor. In acest sens, am strans cateva citate motivationale care sa ne determine pe toti sa facem primul pas catre un trup in forma si o minte agera.

image

image

image

image

image

0 Comments

  1. impressivity says:

    Best motivation: Run like there is a hot guy in front of you and a creepy dude behind you 😉

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.