Ce cadouri mi-ar plăcea să primesc de Ziua Îndrăgostiților

Posted on

Noi nu celebrăm Valentine’s sau alte sărbători comerciale, dar asta nu înseamnă că nu îmi place să primesc cadouri cu orice ocazie. Și dacă vorbim de cadouri romantice, am făcut  o listă cu primele 3 lucruri care mi-au venit în minte atunci când mă gândesc la dovezi de iubire și care sper să vă fie și vouă de folos. Nu de alta, dar februarie este Luna Iubirii, după care urmează Mărțișorul și Ziua Femeii, deci o mulțime de ocazii să faceți o impresie bună!

Iată câteva idei de cadouri simple pentru Ziua Îndrăgostiților, care pe mine m-ar da pe spate

livrez-dragoste-scrisoareO scrisoare de la Livrez Dragoste

Nu știu ai voștri cum se descurcă cu scrisul de mână, dar eu nu cred că aș putea descifra scrisul iubitului meu. Cu toate astea, o declarație de dragoste scrisă de mână mi se pare cel mai romantic cadou posibil, pentru că o poți reciti în momentele în care ai nevoie sau o poți arăta copiilor peste ani și ani. Garantat va ajunge în cutia de amintiri!

Livrez dragoste este un atelier de scrisori care va livra declarația ta în cele mai creative și artistice moduri: scrisoare caligrafică, scrisă de mână, în plic de plantat cu semințe, în eprubetă sau sticlă, scrisoare puzzle sau scrisoare papirus. Scrisorile sunt livrate personal în București sau prin curierat în țară și poți să ceri un text personalizat dacă nu știi să îți pui iubirea în cuvinte. Și dacă simți că nu e suficient, poți adăuga un cadou la scrisoarea ta din lista generoasă de opțiuni.

carti-dulciuri-si-flori

Cărți Dulciuri și Flori

Iată combinația norocoasă către inima unei femei și nu e deloc complicat, nu? O carte pe care să o expun cu mândrie în buzunarul Booklettei mele, un desert decadent cu care să ne răsfățăm împreună și o floare. El nu este de acord cu buchetele de flori, dar o floare în pământ este o opțiune excelentă și pentru mine.

Ca să nu își bată prea tare capul, există un serviciu care le vine în ajutor domnilor și le oferă asistență cu această declarație de dragoste și se numește chiar așa: Cărți, Dulciuri și Flori. Desigur că voi comenta dacă e ceva ce nu mi se potrivește, că sunt femeie, dar acest tip de cadou este perfect pentru Ziua Îndrăgostiților.

wedine-cina-pop-up

Locuri la WeDine

Încă de la lansare îmi doresc să iau parte la o ediție We Dine pentru că mi se pare un concept inedit: o cină pop-up într-o locație secretă. Adică știi meniul de când faci rezervarea, dar locația este surpriză și mai mult de atât, este una neconvențională, care potențează conceptul, meniul și conversațiile. Spre exemplu, cum ar fi să iei parte la o cină preparată de un chef de renume într-o florărie sau într-un garage?  Mie una mi se pare o idee extrem de sexy, mai ales într-o seară în mijlocul săptămânii… voi ce spuneți?

Alte idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, listă la care vă invit și pe voi să contribuiți:

  • O pavlova de la BaKings
  • Bilete la piesa de teatru Maytrei la Un Teatru
  • O vizită fără dat ochii peste cap și oftat compulsiv la un târg

… și lista continuă!

 

 

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.