Borsetele, acele accesorii nesuferit de simpatice

Posted on

Vi se întâmplă și vouă să detestați anumite trenduri, ca mai apoi să ajungeți să le iubiți în secret?

Anul trecut au fost papucii Birkenstock, anul acesta sunt borsetele. Nu puteam să înțeleg de ce ar putea să le considere cineva ca fiind hot, dar acum mi le doresc și eu în garderobă. Tot anul acesta am adoptat și eu rochia-furou în garderobă și îmi doresc în secret o pereche de saboți, articole pe care le-am respins cu pasiune când au revenit la modă.

Așa stau lucrurile când vine vorba de trenduri, mai ales de cele pasagere, care se reinterpretează o dată la 10-20 de ani și care ajung peste noapte obiectele ale dorinței, după ce au fost considerate niște kitch-uri. Ei bine, pentru că există diversitate și pentru că nu te obligă nimeni să te conformezi modei, aceste piese pot fi integrate în garderobă în felul tău, ceea ce am și făcut și eu.

Deși sunt adepta stilului personal, sunt din ce în ce mai conștientă de faptul că trendurile au o influență majoră asupra tuturor. De aceea am toată admirația față de cei care reușesc să-și păstreze povestea vestimentară autentică și să devină influencers prin felul lor de a fi.

Am zile în care nu am cea mai bună stare de spirit și plec de acasă îmbrăcată ca o varză. De fapt, varză sună bine comparativ cu combinațiile pe care le fac, așadar starea de spirit îmi influențează major felul în care mă îmbrac. La fel sunt și zile în care sunt inspirată, iar ținuta mă ajută să mă simt mai bine, nu pentru că ar atrage complimente, ci pentru că sunt relaxată. Iar în această combinație, geanta are întotdeauna un rol decisiv. La câte ținute nu am renunțat, din cauză că nu aveam geanta potrivită!

Așa NU

Borseta nu s-a regăsit niciodată în ecuația mea vestimentară, nici măcar din greșeală, așadar am fost de-a dreptul oripilată să le văd că au apărut în trend. Cu toate astea, am reușit să prind drag de ele, așa cum poți să prinzi și de sucurile alea verzi care conțin pudre cu nume pe care nu le poți rosti ori înțelege, dar știi că-ți fac bine.

După ce le-am văzut pe stradă, la târguri și pe Pinterest, am decis că îmi plac și mie borsetele în anumite combinații și că aș purta și eu la festival sau chiar pe stradă, la o ținută de weekend.

Iată câteva combinații și idei de borsete cool și câteva pe care le poți cumpăra și tu.

Așa DA

Iată câteva branduri românești de la care poți cumpăra cele mai cool modele de borsete/bumbag

BUMbagR  – borsetele de la ei au cele mai haioase printuri și vesele culori și le-am descoperit la Femei pe Mătăsari. Dacă nu se oprea prietena mea să le admire, eu aș fi trecut indiferentă pe lângă ele, eram încă în faza de negare. :)) Imprimeurile sunt create de ilustratori de la noi și prețul este foarte accesibil, 100 ron.

Laura Olaru – borsetele minimaliste din piele ale Laurei sunt cele care m-au făcut să iau în considerare acest accesoriu cu potențial în garderobă pentru prima oară. În diferite culori atractive, modelul triunghiular este favoritul meu și l-aș purta pe galben, să iasă cu adevărat în evidență. Prețul este de 450 ron și le găsiți pe welovecouture.com și alte site-uri sau la târguri cum ar fi V for Vintage.

Andra Oprea – un nume nou pe piața accesoriilor, dar care se va impune cu siguranță, datorită conceptului său. Andra creează 6 tipuri de genți, borsete și rucsaci din piele cu inserție de țesături din lână realizate artizanal de un trib descoperit într-un dintre călătoriile ei, de aceea nu sunt 2 genți la fel. Să mai spun ca are un „slogan” similar cu al meu? „Unrittern stories… write your own story!” <3

O borsetă (bumbag) costă 287 ron și le poți găsi și la unele festivaluri sau târguri, eu le-am găsit la Summer Well, spre exemplu, sau direct pe site.

Indee – cele mai spectaculoase și cool modele de borsete românești aparțin acestui brand clujean, pe care l-am descoperit la Electric Castle. Nu am fost acolo, dar a fost concurs pe Cosmo și am lăcrimat puțin că nu pot obține eu borseta oferită, dar sper să fie prețuită de cea care a câștigat-o. Bine, bine, au alt nume – belts with pockets, care sună excelent, dar le pun laolaltă cu borsetele tradiționale.

Prețurile și mai multe modele cred că găsiți la cerere pe pagina de Facebook INDEE.

Mai multă inspirație aici:

Foto Pinterest

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.