#beachready cele mai cool costume de baie în 2016

Posted on

Fetelor, e timpul să ne căutăm costumele de baie pentru noul sezon de plajă și bălăceală și am strâns pentru voi suficiente opțiuni aflate la doar câteva click-uri distanță.

Costume de baie întregi

M-am bucurat să descopăr atât de multe opțiuni cool și pentru costumul de baie întreg, care poate fi purtat în zilele sau orele la care nu faci plajă, pentru că este evident că nu vei obține un bronz uniform. Cu decupaje îndrăznețe și imprimeuri creative precum textura marmurei și uniforma sportivilor de baseball, costumul de baie întreg este o piesă care te ajută să ieși în evidență că ești pe plajă la mare sau pe marginea unei piscine mult prea aglomerate.

Costumul de baie întreg este recomandat în general pentru a ascunde anumite imperfecțiuni, dar în cazul modelelor alese de mine mai jos, nu este cazul. Alege-l pe cel care ți se potrivește și bucură-te de diversitatea de modele.

Costume de baie din 2 piese

Croieli retro, imprimeuri tropicale și materiale inedite, acestea sunt principalele trenduri în materie de costume de baie în 2016. Inserțiile de plasă sunt cel mai sexy detaliu pe care îl întâlnim la numeroase modele în noul sezon, iar decupajele lasă prea puțin imaginației.

Și dacă ai reușit să îți găsești modelul favorit pentru costumul de baie, nu uita să ai grijă și de silueta ta și să-ți intensifici antrenamentele, să fii în formă pentru plajă.

Sper să vă ajute selecția mea de modele de costume de baie, toate sunt disponibile la comandă online. Sunt curioasă voi ce modele ați ales anul acesta?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.