Avem nevoie și de femei obișnuite

Posted on

 

V-a spus cineva vreodată că cea mai bună ședință de terapie este o plimbare lungă cu motorul, în care să fii doar tu cu gândurile tale?

Fiecare cu piticii lui, sau păsărelele, după caz. Eu sunt o femeie obișnuită, am puțin din fiecare: sunt deșteptuță, frumușică și am și olecuță de talent, cât să nu mă invidieze prea tare alții. Fiind înconjurată mereu de atâtea femei frumoase și deștepte, talentate și cu multe alte atribute dezirabile, unele reale și altele imaginare, mă gândeam serios că nu prea e loc și pentru mine, că nu am nimic de oferit în plus în lumea blogosferei. Ce prostie, să mă raportez în felul acesta la femeile pe care le admir, nu-i așa?

Uite de ce mă bucur să fiu o femeie obișnuită și ce înseamnă asta pentru dezvoltarea mea personală:

#1 E bine să ai standarde înalte, dar acestea trebuie să te motiveze să devii mai bun, nu să te descurajeze și să renunți. Fiecare a început de undeva. Mi-am dat seama că mă raportez total greșit la modelele mele și că dacă nu voi ajunge niciodată pe aceeași treaptă cu ele este pentru că am locul meu și pentru că trebuie să mi-l consolidez și să devin o versiune mai bună a mea, nu o copie a celorlalți.

#2 Femeile obișnuite au și ele nevoie de modele de femei obișnuite. Nu toată lumea își dorește să se îmbrace la modă, ori să aibă un trup de model, ori ultimele gadgeturi lansate. Nu sunt și nu îmi doresc să mă cunoască lumea prin prisma chestiilor exclusiviste pe care le fac, pentru că am o viață pretty ordinary, cu program fix de lucru, cu rate la bancă, cu o viață de cuplu care include și momente mai puțin glam decât vedem pe Instagram și alte situații în care știu că cele mai multe dintre voi se regăsesc.

#3 Vreau să promovez oamenii și faptele din sfera normalului, dar fără a-i desconsidera pe cei care au un stil de viață diferit, mai special. Unul nu îl exclude pe celalalt, iar oamenii de excepție nu ar trebui să îi privească de sus pe ceilalți, așa cum oamenii de rând nu ar trebui să le ofere atâta răutate gratuită celor care au posibilități mai bune decât ei. Nu suntem egali și nici nu cred că ar trebui să fim, ci doar să ne bucurăm din plin de ceea ce avem, că e mult sau puțin.

Să ai o viață obișnuită, să fii unul din mulțime, dar să reușești să adaugi ceva extra, să te bucuri cu adevărat de ceea ce ai și să fii o versiune mai bună a ta? Eu cred că e mai cool și exclusivist decât încearcă alții să arate.

Cât despre îndemnul meu, „scrie-ți singură povestea”, e mai actual ca niciodată. Iar eu o să fiu în continuare o zână pe blog, cu gânduri pozitive și iubire sinceră pentru cine are nevoie.

Avem nevoie și de femei obișnuite!

 

3 Comments

 1. Andreea N. says:

  Esti o femeie obisnuita-minunata si ma bucur sa te urmaresc! <3 Mult succes in continuare, pupici!

  1. Elena says:

   Pai da, pe noi cine ne reprezinta? De ce sa traim noi cu impresia ca trebuie sa arati cumva sau sa faci ceva anume ca sa fii speciala? Noi suntem majoritatea, noi suntem norma si noi trebuie sa ne sustinem, sa ne incurajam, sa ne inspiram, sa ne fie bine! Te imbratisez si mult succes! :*

 2. Diana Duca says:

  Ma bine dispune sa-mi incep ziua cu postarea asta <3 Thanks 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.