Smart local shopping la Art Fashion Fair #18 / 28 – 29 septembrie @Qreator

Posted on

Sâmbătă și duminică vă dau întâlnire la un eveniment de smart local shopping aflat deja la cea de-a 18-a ediție, Art Fashion Fair. Conceput ca o galerie de artă de weekend, evenimentul reunește 40 de creatori români ale căror piese capată valoare în timp.

Dacă ești în căutarea următoarelor piese ”it” din garderobă în sezonul rece, sau pur și simplu vrei să cunoști creatorul din spatele unui anumit brand local, acum ai ocazia să o faci. În plus, spațiul în care are loc evenimentul, vila Oromolu, de pe bd. Aviatorilor 8A (lângă una dintre gurile de metrou din piața Victoriei) este o clădire istorică excelent renovată și amenajată pentru a primi vizitatori. Dacă nu cunoști deja spațiul, îți garantez că îl vei îndrăgi!

Sunt mândră de mine că nu am călcat prin mall de când m-am întors înapoi în țară și că dacă mi-am cumpărat ceva, am luat tot de la un brand local. Nu spun că nu fac cumpărături de la brandurile internaționale, dar încerc să le dau o șansă și celor locale, căci avem alternative pentru toate nevoile noastre.

Hai și tu să descoperi noi creatori români, să probezi ținutele pe care le-ai admirat online, dar nu ai reușit să îți faci o părere despre ele, să descoperi texturile, aromele și formele obiectelor create cu migală și pasiune. Chiar dacă nu îți găsești de data asta ceva pe plac (imposibil să nu găsești, deci e bine să nu cedezi impulsului și să prioritizezi cumpărăturile), tot o să ai parte de o experiență minunată și o să pleci încărcată cu energie pozitivă. Eu intru mereu în vorbă cu necunoscuți și am cele mai cool discuții la genul acesta de evenimente, deci poți să vii fără nicio grijă singură.

Ce tipuri de obiecte vei găsi la Art Fasion Fair? De la piese vestimentare, accesorii, bijuterii, obiecte de design interior, parfumuri naturale, etc. selectate de Roxana Silean – fondator și curator al evenimentului.

Vei întâlni la eveniment pe ARGO ART by Andreea Buga, Atelier de lana, Atelierul de portelan, Bijoux Artemis, BIZAR Concept, Bratara Succesului, Chemistry, Christine on the Clouds, Cozette Boutique, Csilla Tulogdy, Details Concept Store, Diff Couture, EMA\T Concept, Experiment, Fandacsia, FelicityStore, Fire and Dreams, Florentina Giol, Icrus Florea, Iuliana Asoltanei Jewelry, Koja Concept, KoModa, Larisa Dragna, Luviane Atelier de Parfumerie, Mici Minunatii Din Lemn, Mihaela Cretescu, Mirabilis Art Jewelry, Miracolore, Monica Iacovenco Jewelry, OCCJ, Oui-Da Fée, P'ANKA, Porphyras, Roxana Davidescu, Sorin Papa Leather Forever, Studio Cabal, Triadora Concept, Una-i-Luna, Valah și alții.

Deci, cu cine mă văd la un ecler și o sesiune de smart local shopping? Eu o să fiu prezentă sâmbătă, în prima parte a zilei și o să postez în stories și pentru voi, dacă sunteți curioase.

Un preview găsești în galeria de pe Facebook de aici

Detalii în event-ul de pe Facebook de aici

Rămâi la curent cu noutățile pe pagina oficială Art Fashion Fair

Sâmbătă 28 septembrie | 10 AM – 9 PM

Duminică 29 septembrie | 10 AM – 7 PM

@ Qreator | Piața Victoriei, Bulevardul Aviatorilor 8A (exact la ieșirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor)

Intrarea este liberă! Accesul în interiorul târgului este permis exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani, din raţiuni de natură legislativă care ţin de destinaţia uzuală a spaţiului.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.