Animal print Valentine’s

Posted on

Nimic nu se compară cu atingerea unei rochii de mătase pe piele, în afară de privirea lui pătimașă. De Ziua Îndrăgostiților vrei să emani sexappeal prin toți porii, dar asta nu se traduce printr-o rochie mulată și pantofi de înălțimi amețitoare, toate înecate într-un nor dens de parfum dulce. Să îl seduci pe el înseamnă să te iubești pe tine!

El adoră deja chipul de sub stratul de machiaj, trupul mângâiat de mătasea fină. Iar atunci când îți spune că singurul moment în care poate să fie supărat pe tine este atunci când nu ai încredere în tine îți confirmă ceea ce este deja evident: iubește-te pe tine și o să o facă și el.

De Valentine’s Day, dacă alegeți să sărbătoriți această zi, alege o ținută comodă, în care să ai deplină libertate de mișcare să zburzi așa cum îți dictează your inner cat! Iar dacă plănuiești o seară specială pentru voi doi, sub orice pretext, do the same, vei avea o atitudine mult mai încrezătoare iar conversațiile vor curge fără pauze stânjenitoare în care tu nu te gândești decât la momentul în care vei ajunge în patul comod de acasă.

Iar dacă vrei un plus de atitudine în orice zi a săptămânii, poartă pe sub hainele comode un set de lenjerie intimă sexy, pentru mine funcționează întotdeauna acest truc simplu și la îndemâna oricui (now I’m wearing a red lace lingerie set, ultra-sexy balconette bra -suna si mai sexy in engleza). Investește în piese de calitate, cu printuri jucăușe și decupaje care nu prea lasă loc imaginației, chiar dacă poate nu le vede nimeni.

Iată ținuta pe care o propun eu pentru Ziua Îndrăgostiților sau orice altă întâlnire cu jumătatea: mătase care te mângâie la fiecare pas, încălțări comode și multă, multă atitudine!

image

grumpy cap rochie stefanel

pisica neagra rochie inimioare

edb4c50cab0fc20a1ca3d3a52917dca2

Deci, cine poartă rochia animal print mai bine? Pisica galactică sau modelul de pe catwalk? Meow, așa spuneam și eu!

Rochie Stefanel, colecția primăvară-vară 2015

Încălțări Tamaris, sezon primăvară-vară 2015

Foto Gabi Gogiu

Mulțumim pentru găzduire @showroom Stefanel, piața Romană!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.